Bestel het elektrisch fornuis met oven voor uw bedrijf gewoon online

Wilt u een elektrisch fornuis met oven kopen? Wist u dan dat het mogelijk is om deze keukenapparatuur eenvoudig online te bestellen? Sterker nog, het is hartstikke gemakkelijk. U gaat gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden of de verbouwing van uw horecapand en binnen korte tijd wordt uw nieuwe keukenapparatuur bezorgd én gemonteerd! Wie dat voor u doet? Bonnewits Horeca natuurlijk! De online specialist voor professionele horecakeukens. Naast verschillende gasfornuizen, koopt u hier ook een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een ingebouwde oven, en al het andere dat u nodig heeft. Banken, tafels, barkoelingen, onderstellen en werkbanken: Bonnewits Horeca heeft het allemaal. Informeer naar de mogelijkheden en vraag om advies over de verschillende soorten apparatuur.

Een elektrisch fornuis met oven als onderdeel van uw professionele keuken

Als u een horecakeuken heeft, mag een elektrisch fornuis met ingebouwde oven daar echt niet uit ontbreken. En werkt uw kok toch liever op gas? Daarvoor heeft Bonnewits Horeca ook een gasfornuis met elektrische oven in het assortiment. Daarnaast vindt u bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een RVS prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.

Een elektrisch fornuis met oven: alle belangrijke keukenapparaten in één!

Bij het inrichten van een professionele keuken moet u niet vergeten om ook een gasfornuis met elektrische oven te kopen. Zorg er hierbij voor dat deze apparaten niet te veel ruimte innemen. Dan is een elektrisch fornuis met oven van Bonnewits Horeca precies wat u zoekt! Deze apparaten zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor professionele horeca keukens. Zo is zowel een gasfornuis met elektrische oven, als een elektrisch fornuis makkelijk schoon te maken en hebben ze uitgebreide mogelijkheden voor bakken, braden, koken, flamberen en nog veel meer! Deze oven is van uitstekende kwaliteit en u heeft hier gegarandeerd nog jarenlang plezier van! Weet u niet zeker of het fornuis in uw keuken past, of waar u deze het beste aansluit? Neem dan contact op met Bonnewits Horeca.