Galvada
Image default
Woning en Tuin

Dakdekker in Brugge gevonden via offertes vergelijken

Mevrouw Goossens stuurde ons onlangs een bedank bericht waarin ze ons liet weten een dakdekker in Brugge te hebben gevonden via 123Dakdekker.be. Ze was erg tevreden over onze offerte vergelijkingsdienst. Zo liet ze ons weten:

 

“Nadat ik eenvoudig het offerte formulier op de website ingevuld had om zo dakdekker offertes te kunnen ontvangen, kreeg ik dezelfde dag nog verschillende offertes toegestuurd van meerdere dakdekkers. Hierna kon ik de offertes gemakkelijk op verschillende punten met elkaar vergelijken. De offertes die ik ontving kwamen allemaal van dakdekkers uit de regio van Brugge, hierdoor waren de voorrijkosten die berekend waren op de offertes relatief gezien laag.

Diezelfde dag heb ik nog een afspraak gemaakt voor het bedekken van ons nieuwe dak met de dakdekker die ik op basis van prijs heb geselecteerd. Vergeleken met de andere dakdekkers was deze veruit het goedkoopst.

Die week is ons dak nog bedekt met EPDM dakbedekking door een uiterst professionele dakdekker. 123Dakdekker.be heeft me op een snelle en gemakkelijke manier een dakdekker laten vinden die qua prijs perfect aansluit op mijn wensen.

S. Goossens, Brugge”

 

We willen mevrouw Goossens bedanken voor het delen van haar positieve ervaring en hopen haar in de toekomst ook nog van dienst te kunnen zijn als ze nog een andere vakman zoekt.

 

Wilt u ook verschillende dakdekker offertes met elkaar vergelijken?

Vul dan eenvoudig en snel het dakdekker offerte formulier in en kies eenvoudig voor een dakdekker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

 

Voor meer info : Dakdekker in Brugge gevonden via offertes vergelijken

Leave a Comment