Galvada
Image default
Gezondheid

Een facelift zonder Operatie?

Ja, u leest het goed het is mogelijk om een facelift te ondergaan zonder operatie.  Iedereen wordt wel een jaartje ouder, daar kan niemand iets aan veranderen. Daardoor ontstaan er rimpels en lijnen in je gelaat waardoor je er een stuk ouder gaat uitzien dan je bent of dan je je voelt. er bestaan natuurlijk meer dan genoeg methodes waardoor we deze procedure kunnen uitstellen maar het grote punt dat veel mensen afschrikt is dat ze een operatie moeten ondergaan. De mini facelift waar wij het nu over hebben noemt men een “liquid facelift” waarvoor je geen operatie nodig hebt.

 Deze techniek is een rimpbelbehandeling met injectables. Hierkomt je jeugdige frisheid weer terug en zie je er terug jaren jonger uit. Zoals hierboven al vermeld gebeurt dit zonder een operatie, als dit nog niet genoeg is om je te overtuigen om  gebruik te maken van de liquid facelift bestaan er nog tal van andere voordelen. Een liquid facelift is goedkoper, sneller, geeft minder zwelling en is minder pijnlijk. Het sterkste punt van liquid facelift is dat dit een techniek is die verschilt van persoon tot persoon, dus een op maat gemaakte techniek voor een facelift zonder operatie. Hiermee moet men rekening houden met de gezichtseigenschappen van elke persoon waardoor dit zorgt voor een subtiele en natuurlijke facelift.

liquid facelift prijzen kunnen serieus variëren maar liggen over het algemeen laag wat weeral een voordeel is tegenover een traditionele facelift, je bespaart niet alleen geld door deze behandeling maar ook tijd want je moet je niet meer zo druk maken over alle make-up die je voor de behandeling opdeed want dit is allemaal niet meer nodig.  De prijs hangt af van hoeveel filler men nodig heeft  om het gewenste resultaat te behalen. Bij injectable klinieken kan men een liquid facelift ondergaan vanaf €600.

Voor meer info : Een facelift zonder Operatie?

Gerelateerde artikelen

Dieren en de oogleden

Hoe gezond is elektrisch roken?

Interesse in schema van deze diƫtist in Schiedam

Leave a Comment