Galvada
Image default
Muziek

Google play gift cards komen er aan

Gift card

 

Iedereen met een Androidtelefoon kent het wel, Google Play. Het is de online winkel van Google. Vanaf de telefoon of je Google-account kun je apps en games kopen. Ook het kopen van muziek en films is mogelijk.
Het enige probleem is dat bij deze online winkel alleen met een creditcard te betalen is. Mensen zonder creditcard hebben dus niet de mogelijkheid om apps, boeken of andere inhoud te kopen. 

Dit probleem komt in andere landen echter niet voor, want die landen bestaat de Google Play Giftcard. Dat is een online cadeaukaart die je via bijvoorbeeld Mister Cash of iDEAL of 123googleplaycard.be kunt kopen. 

En wij dan?
Door veel mensen wordt ernaar gevraagd: ‘Wanneer komen de Google Play Giftcards in Nederland?’ Maar tot voor kort kon niemand erop antwoorden.
Tot nu, want verheugd kunnen wij aankondigen dat begin 2014 de Google Play Giftcards ook in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Wanneer de kaarten precies te koop zullen zijn, is helaas nog niet bekend.

Google Play Giftcards
Als de kaarten eenmaal te koop zijn, kun je ze gemakkelijk aanschaffen op 123googleplaycard.be met Mister Cash. Daarna kun je ze gemakkelijk gebruiken.

De cadeaukaarten werken heel gemakkelijk. Met een andere betaalmethode dan je creditcard kun je deze cadeaukaarten kopen. Aan de hand van een code kun je de kaart inwisselen voor tegoed op je Google-account. Daarna kun je dus iedere aanschaf doen die je wilt, totdat je tegoed op is. 
f
Nederland blijft niet achter
Na al die tijd blijft Nederland uiteindelijk toch niet achter. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk komen de Giftcards dus toch uit in Nederland. Vanaf nu kun je je boeken, apps, games en muziek gewoon via iDEAL kopen. Het is en blijft nog redelijk veel werk, want je moet eerst een Giftcard kopen, de code inwisselen en met je nieuwe tegoed de app kopen. Via de creditcard is het nog steeds een makkelijker proces, maar voor mensen zonder een creditcard is dit zeker een oplossing.

Deze Google Play Giftcard is zeker de moeite waard. Vanaf begin 2014 zal deze mogelijkheid in Nederland uitkomen. We houden jullie nog op de hoogte.

Voor meer info : Google play gift cards komen er aan

Leave a Comment