Galvada
Image default
Sport

Heerlijke eiwitshake met echte stukjes fruit

SCITEC NUTRITION PROTEIN DELITE (1 KG)

Ik was al een tijdje opzoek naar een goede eiwitshake die me zou kunnen helpen bij m’n intensieve trainingen en m’n dieet. Ik wilde graag dat m’n spieren zich snel zouden herstellen na een training en daar leek mij deze eiwitshake ook goed voor. Ook wilde ik mijn vetpercentage naar beneden krijgen maar nog wel de juiste voedingselementen binnen krijgen. Ik ben een enorme zoete kauw en had moeite om het snoepen te laten. Ik zocht naar een product dat vooral lekker zoet was en dat het me een gevoel zou geven dat ik echt wat binnen zou krijgen en daarna niet meteen weer naar zoetigheden zou grijpen. Het is me gelukt door dit product.

Hoe Smaakt deze Shake met echte stukjes fruit…….

Het smaakt heerlijk zoet en is verkrijgbaar in verschillende smaken. Het is verkrijgbaar in drie smaken : aardbeien/chocolade, ananas/ vanille en amandel/cocos. Ik heb ze nu alle drie geprobeerd en ze smaken allemaal heel erg goed. Ik kies als de een is altijd weer een andere smaak om af te wisselen want anders wordt het nogal erg eentonig. Ik drink altijd twee van deze shakes per dag eentje na m’n training en de ander meestal als avondmaaltijd. Ik doe een schepje in een shaker en voeg er driehonderd milliliter magere melk aan toe. Uit deze verpakking haal ik vijftig shakes dus ik doe er best wel lang mee.

Ik merk dat mijn vetpercentage inmiddels is gezakt en dat mijn spijsvertering beter is geworden. Mijn dieet kan ik met gemak volhouden omdat ik toch voor mijn gevoel genoeg zoet binnen krijg. Trainen gaat ook steeds beter en is ook leuker omdat ik nu zichtbaar resultaat begin te zien en zo beter voor mij is vol te houden.

Het innemen van Shakes is inmens populair, omdat het vrijwel voor iedereen daadwerkelijk nut heeft. Let er wel op dat een gezond eetpatroon van groot belang blijft wil je althans je doelen behalen.

 

Voor meer info : Heerlijke eiwitshake met echte stukjes fruit

Leave a Comment