Galvada
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kan ik mijn donkere elle bogen en knieën mooier laten ogen

Voor veel donkere vrouwen kunnen de elle bogen en knieën veel donker worden dan de rest van hun armen en benen. Dit is niet altijd wenselijk. Hieronder hebben wij enkele methodes om de te donkere knieën en elle bogen grondig aan te pakken!

Waarom worden de elle bogen en knieën vaak donker?

Doordat de elle bogen erg veel in de zo komen, en doordat je met je elle bogen vaak op allerlei dingen hangt en leunt, hierdoor heeft  dit lichaamsdeel veel te verduren.

Ook de knieen en knieholtes worden vaak een stuk donkerder. Voor de knieën is het natuurlijk vrij duidelijk waarom! Tenslotte zit je hoogstwaarschijnlijk tijdens het schoonmaken of de huishouding vaak erop. Echter worden de knieholtes ook vaak een stuk donkerder dan wenselijk, dit komt grotendeels van weg het lopen, hurken, opstaan waardoor de huid van je knieholtes het niet makkelijk heeft, maar met name komt het door zweet! Je knie holtes zweten een hoop.

Nu wij weten waardoor bepaalde delen van het lichaam vele malen donkerder kunnen worden is het ook zinvol om nog even te vermelden dat je kin, voorhoofd, hals en je handen ook vaak vele tinten donkerder worden dan de rest.

Hoe kan ik mijn donkere huid zonder enig probleem lichter maken?

Dit kan tegenwoordig gewoon vanuit huis met een donkere huid verlichtende creme.

Om dit te testen hebben wij een verpakking Skinlight en Sterwit geprobeerd. Beide producten komen uit Nederland. Wel viel ons direct op dat Skinlight er een stuk verzorgder uitzag.

Wij hebben het product beide 2 weekjes getest en zijn tot de conclusie gekomen dat Skinlight als beste uit de test kwam.

Voor meer info : Hoe kan ik mijn donkere elle bogen en knieën mooier laten ogen

Leave a Comment