Galvada
Image default
Financieel

Incassobureau Breda

Incassobureau in de buurt van Breda

Openstaande facturen zijn gevaarlijk. Indien uw wanbetaler niet op tijd betaald moet u actie ondernemen. Voor een incassobureau Breda is Bill de juiste keuze. Geheel op basis van no cure no pay. Wordt er niet geïncasseerd? Dan ook geen rekening. Reeds geruime tijd incasseert Bill openstaande facturen voor bedrijven en particulieren.

Werkwijze van ons deurwaarder

In de regio van Breda wordt uw debiteur aangeschreven, ook in de rest van Nederland. Wordt er niet gereageerd dan nemen we telefonisch contact op. Een betalingsregeling kan ook. Volgt geen betaling of wordt er niet gereageerd? Dan kan er eventueel naar de rechter gestapt worden. De gemaakte kosten worden verhaald op de wanbetaler.

Incasso opdracht

Een opdracht invoeren is eenvoudig. De afrekening aanleveren is al voldoende. Zonder kosten kunt u uw opdracht indienen. Na ontvangst gaat een medewerker er mee aan de gang.
U krijgt van ons een bevestiging. Daarin staan ook inloggegevens. Waarmee u via onze website kunt inloggen. Online kunt u zien wat de status is. nieuwe opdrachten  kunt u daar ook invoeren. Opmerkingen plaatsen kan ook. een incassobureau Breda of omgeving nodig? Direct Bill inschakelen.

Voor meer info : Incassobureau Breda

Gerelateerde artikelen

Welke lening past bij mij?

Hoe leen je verantwoord geld

Een carrière als internetmiljonair

Leave a Comment