Informeer naar de doelgroep van de participatiewet en naar de regelingen

Bent u op zoek naar een goede manier om vacatures en posities binnen uw bedrijf te vullen? Maar personeel is heel duur en u kunt niet in de toekomst kijken. Zo weet u (nog) niet zeker of dit werk aan blijft houden, verandert qua inhoud en uren, of misschien juist wel uitbreidt. Zie dan nog maar eens geschikte mensen te vinden, zonder de hoofdprijs te betalen. Heeft u al van Wajong banen gehoord? Dit zijn banen die speciaal worden ingericht voor de doelgroep van de participatiewet. Bijkomend voordeel is dat u als werkgever gebruikmaakt van diverse kortingen en andere financiële voordelen. Informeer gewoon eens bij WerkgeversServicepunt West-Brabant en laat u bijpraten over de voordelen van deze manier van werken.

Wat is nou eigenlijk de doelgroep van de participatiewet?

Bent u bekend met de doelgroep van de participatiewet? Heeft u al eens van Wajong banen gehoord? Kennis op dit gebied kan uw bedrijf een hoop opleveren. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap die vanuit de wet arbeidsondersteuning op zoek zijn naar werk. Het zijn mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicepunt West-Brabant.

Al uw vragen over Wajong banen stelt u bij één partner

Weet u al wat Wajong banen inhouden? En wilt u hier meer over weten? Bijvoorbeeld hoe u deze banen effectief in kunt zetten binnen uw organisatie? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant graag mee. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten. Zo krijgt u zicht op de talenten en mogelijkheden van mensen.