Galvada
Image default
Energie

Isolatie spouwmuur plaatsen? www.isolatie-spouwmuur.info

Op Isolatie-spouwmuur.info vindt u info over premies

U heeft een woning aangekocht van voor 1980 en stelt vast dat er nog geen spouwmuurisolatie is geplaatst. Als verantwoorde burger wilt u natuurlijk ook uw steentje bijdragen op ecologisch vlak en profiteren van de  financiële voordelen die dit type isolatie u biedt. Dan is er zeer goed nieuws. De Vlaamse overheid stimuleert namelijk de plaatsing van spouwisolatie en dit met een aanmoedigingspremie 6,00 EURO voor iedere m² geplaatste  spouwisolatie en dit zonder enige restrictie op het totale aankoopbedrag.

Genereer tot honderden euro’s per jaar

Op de hoogte van uw energiefactuur heet het plaatsen van spouwmuurisolatie een groot effect en het is hierdoor ideaal om woningen voor 1980 met rendement te gaan isoleren. In amper 2 dagen is deze klus geklaard. Door de isolatie van de spouwmuur zijn koudebruggen verleden tijd wat een gunstige impact heeft op  de energieprestaties van de woning. U heeft  minder warmteverlies en een verdere daling van de energiefactuur is het eindresultaat. De spouwmuur voorzien van spouwmuurisolatie genereert zo tot honderden euro’s voordeel per jaar.  De plaatsing van spouwmuurisolatie levert zo tot 20% minder gasverbruik op.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor de plaatsing van de geschikte spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info is u graag van dienst.

Voor meer info : Isolatie spouwmuur plaatsen? www.isolatie-spouwmuur.info

Leave a Comment