Galvada
Image default
Woningen

Kangoeroehuis voor- en nadelen

Het leven van de kangoeroe wordt steeds populairder. Het idee van dit soort woonwormen is simpel: oud en jong leven onder één dak en zorgen voor elkaar. Woont u binnenkort bij uw partner, kinderen en schoonmoeder? Dit zijn de voor- en nadelen van het Kangaroo House.

Nadelen

-Natuurlijk hangt alles af van de overeenkomst, maar het Kangaroo House biedt niet 100% privacy. Heb je een slechte relatie met je schoonfamilie? Een suggestie: ga daar niet heen! Het idee van dit woonconcept is om ervoor te zorgen natuurlijk is er al enige privacy.

-Gerelateerd aan hierboven: de valkuil van uitbuiting. Oma en opa zijn makkelijke oppas! En hebben ze echt genoeg tijd om ons huis elke week schoon te maken? Hoewel de zorg voor ouderen in nood, werk en kinderopvang erg zwaar zal worden. Schriftelijke afspraken en wederzijds respect zijn de beste elementen om deze levensstijl succesvol te maken.

-Ten slotte gelden er strikte regels voor de bouw van kangoeroehuizen. Neem contact op met de gemeenteraad.

Voordelen

-Voor een stuk land is het moeilijk om de tas te voelen. Al lijkt het erop dat een groot stuk land voordeliger is dan twee kleinere stukken land. Veel geluk, lang leve. Het is goedkoper om het huis van je ouders te veranderen in een kangoeroe, je hoeft niet veel geld uit te geven en veel ouders willen een jongere leeftijd. Win-win!

-Het kostenbesparende effect geldt niet alleen voor terreinen, maar ook voor het gebouw zelf. Zo wordt de eenheidsprijs van bakstenen en tegels goedkoper. Wijs vervolgens de vaste kosten toe aan de twee families. En overweeg ook gemeenschappelijke functies zoals wasmachines, drogers, enz …

-Hoe meer zielen onder één dak, hoe meer mensen er altijd thuis zullen zijn. Dit is de meest effectieve manier van inbraak.

-Meestal kunt u altijd op uw gezin rekenen. Als u uw oma heen en weer rijdt om haar wekelijkse knipbeurt te regelen (terwijl u kunt winkelen!), En u en uw partner uitgaan om heerlijk te eten, zal de oma ’s avonds met plezier naar deze kleine kinderen kijken.

-Oma en opa kunnen langer thuis blijven. Kangoeroe-leven is ook zeer effectief voor eenzaamheid en geeft een gevoel van veiligheid.

https://be.propenda.com/keyword/de-koop.html