Galvada
Image default
Woning en Tuin

Kies voor topkwaliteit

Nu heb je een mooi zwembad in je tuin staat dat echt van topkwaliteit is. Kies er dan ook voor om de afwerking van topkwaliteit te laten zijn. Een goede methoden om dit te doen zijn de lamellen van de topfabrikant Aquadeck.

De lamellen van Aquadeck zijn de perfecte oplossing voor de afdekking van uw zwembad. Het ziet er ten eerste erg elegant en luxe uit, iets wat past bij uw mooie zwembad. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw zwembad schoon blijft van ongedierte en andere zaken zoals blaadjes. Een lamellen afdekking is daarnaast ook een veilige oplossing. Een zwembadafdekking van Aquadeck zorgt er namelijk voor dat uw zwembad onbereikbaar wordt voor kinderen en (huis) dieren. Het materiaal is zo stevig dat het per vierkante meter 70 kilogram kan dragen. 

Aquadeck heeft ook speciale solar lamellen die de laatste jaren erg populair zijn geworden. Deze lamellen zijn U.V gestabiliseerd en dit zorgt voor grote voordelen. Bij zeer warme temperaturen zullen deze lamellen bijvoorbeeld niet vervormen in tegenstelling tot andere plastic producten. Daarnaast hebben de lamellen een isolerend effect maar ook een opwarmend effect. Dit zorgt ervoor dat het water in het zwembad snel warm wordt als de zon eenmaal gaat schijnen. Het materiaal is zo stevig dat bijvoorbeeld vallende voorwerpen de lamellen niet zullen beschadigen.

Ten aanzien van de manier waarop u de lamellenafdekking van dit merk in uw zwembad integreert zijn er twee mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de lamellen in uw zwembad te laten inbouwen maar daarnaast kunt u ook kiezen voor de opbouw constructie. Het is maar net wat u voorkeur heeft want bij beide methoden is de veiligheid en het gebruiksgemak gegarandeerd. Tevens maakt het niet uit of u de lamellen als afdekking van een al bestaand zwembad wilt of voor een nog te bouwen zwembad.

Voor meer info : Kies voor topkwaliteit

Gerelateerde artikelen

Tuinman in Rotterdam gezocht

Witte hangmat

Verhuisdekens en pakdekens voor zorg van meubilering bij elke verplaatsing.

Leave a Comment