Laat uw aanhangwagen repareren door een deskundige monteur

Is uw aanhangwagen kapot, laat deze dan repareren door iemand die er verstand van heeft. Ga niet zelf aan de slag met aanhanger reparatie. Door een snelle keuring uit te voeren op een aanhanger wordt uw stilstand tot een minimum beperkt. In de transportsector kost stilstand geld en dat wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Om die reden laat u het keuren, onderhoud en de reparatie van uw aanhangers en opleggers over aan TOSCON. Zij zijn een servicepartner die u een snelle en uitgebreide keuring garanderen. Door gebruik te maken van duidelijke onderhoudsformulieren wordt in korte tijd gecontroleerd of alle onderdelen van de aanhanger geïnspecteerd en onderhouden zijn. Zodoende kan de keuring of reparatie snel uitgevoerd worden en kunt u snel weer beschikken over uw aanhangwagen.

Aanhangwagen reparatie kan altijd in de buurt

Als u een aanhanger of oplegger moet laten keuren of repareren, kan dat altijd bij u in de buurt. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service, ook op het gebied van aanhangwagen reparatie

Reparatie van een aanhanger voorkomt boetes

Het is verplicht om een aanhangwagen of oplegger jaarlijks te laten keuren en eventueel te laten repareren. Dat is vastgelegd in de wet. Door ieder jaar een keuring of reparatie te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u na reparatie nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

Voor meer info : Laat uw aanhangwagen repareren door een deskundige monteur