Laat uw ogen laseren door middel van de LASIK methode

U bent het zat om elke dag een bril of lenzen te dragen. Kiest u ook voor een oogbehandeling via de LASIK methode? Refractiecentrum Haaglanden helpt u graag verder en voorziet u van persoonlijk advies. Tijdens het uitvoeren van de LASIK methode wordt het oog verdooft met oogdruppels, waarna een hoornvliesflapje wordt gemaakt. Dat is meestal 0,16 of 0,18 mm groot en wordt zo gemaakt dat deze scharniert naar één kant. Daarna volgt de laserbehandeling met een Excimer laser of Femtosecond laser. Deze methode wordt veruit het meeste gebruikt om ogen met een gemiddelde bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking (astigmatisme) te corrigeren.

Een gratis Quickscan om de status van uw cilinderafwijking te bepalen

U weet het nu echt zeker, u wilt uw ogen laten laseren. Het is tijd dat u van uw bril of lenzen afkomt. Dit is niet zomaar een stap en daarom is het belangrijk dat u zich goed inleest. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LASIK behandeling bij Refractiecentrum Haaglanden zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.

Geen bril of lenzen meer met een ooglaserbehandeling met de LASIK methode 

U vindt het vervelend worden dat u elke dag uw lenzen in en uit moet doen. Of soms bent u uw bril kwijt en u bent bang dat deze kapot gaat. Ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK behandeling uitvoeren door een specialist als Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines en gespecialiseerde oogartsen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.