Galvada
Image default
Marketing

MailPlus specialist

Bent u op zoek naar een computerprogramma waarmee u gemakkelijk grote mailingen kunt sturen? Waarmee u snel processen kan automatiseren zodat u optimaal gebruik maakt van uw bereik via het internet? Dan is het verstandig om voor een applicatie te kiezen die speciaal ontworpen is voor maketing via email. Mailplus email marketing is zo een computerprogramma: het is zelfs de meest gebruikte emailapplicatie in heel Nederland. U kunt met deze software snel en gemakkelijk allerlei vormen van internetcommunicatie op gang brengen. Zo maakt u snel professionele mailings, koppelt u bepaalde processen aan automatisch verzonden emailberichten, kunt u ook sms-berichten verzenden en maakt u ook nog eens gemakkelijk webpagina’s.

De voordelen van MailPlus email marketing

Als u MailPlus aanschaft kunt u genieten van een gewaardeerd en veelgekocht product: al ruim 2500 ondernemingen en organisaties zijn u voorgegaan. Waarom zou dit programma zo populair zijn?

  • De mailapplicatie is erg compleet. De basisversie van Mailplus email marketing voorziet u van vele gemakken. Als u speciale wensen hebt, zoals bijvoorbeeld een applicatie die geschikt is voor event driven marketing, dan kunt u ook kiezen voor de uitgebreide multichannel marketing automation die geavanceerde versies van MailPlus bieden.
  • Het programma is betrouwbaar. U kunt ervanuit gaan dat de software goed werkt: al vele andere klanten hebben dit bevestigd.
  • De verhouding tussen de kwaliteit van het product en de prijs die we ervoor vragen, is erg goed.
  • Het is beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

MailPlus email marketing aanschaffen

Wanneer u voor dit programma kiest kunt u het via een email marketing specialist aanschaffen en wordt de gehele functionele en technische inrichting van het softwarepakket voor u verzorgd. U kunt gelijk aan de slag met emailtemplates op maat, een geïmporteerde klantenlijst en al ingevoerde campagnes.

Voor meer info : MailPlus specialist

Gerelateerde artikelen

Wat is online adverteren?

Leave a Comment