Galvada
Image default
Auto

Mitsubishi lease

Mitsubishi Outlander lease
Met een leaseauto als de Mitsubishi Outlander maakt u direct indruk op de weg. Deze wagen straalt uit wat u bent, namelijk een ondernemer die weet wat hij wil. Sinds de Outlander werd gepreesenteerd op de autoshow Monidal de l’Automobile in Parijs is deze compacte SUV door veel ondernemers omarmd als een leaseauto waar ze graag de weg mee op gaan. Deze vijfdeurs SUV heeft een tankinhoud van 63 liter en een massa die, afhankelijk van het type, tussen de 1440 en 1658 kilogram bedraagt. De Outlander is op de Aziatische markt bekend als de Mitsubishi Airtrek.

 

Mitsubishi lease
Een Mitsubishi lease laat u ervaren wat Mitsubishi bedoeld met de slogan ”Find your own lane”. Vrijheid op de weg is datgene waar Mitsubishi voor staat. Dit wordt bereikt door een gevoel van veiligheid te creeeren voor de bestuurder. Met de SUV’s van Mitsubishi is de fabrikant daar uitstekend in geslaagd. De uitstraling van bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander is niet overdreven agressief, maar wel stoer. Uistekend geschikt dus voor de ondernemer die uitsraling belangrijk vindt.

 

Specificaties Mitsubishi Outlander
De standaardversie van de Mitsubishi Outlander heeft de beschikking over een 2,4 liter ottomotor. In eerste instantie werd de Mitsubishi Outlander alleen geleverd met een benzinemotor, later kwam er ook een variant met een dieselmotor beschikbaar. DE afmetingen van de standaardvariant zijn als volgt: een lengte van 4545 millimeter wordt gecombineerd met een hoogte van 1670 millimeter en een breedte van 1750 millimeter.

 

 

Voor meer info : Mitsubishi lease

Leave a Comment