Galvada
Image default
Aanbiedingen

muggenvangers

Muggenvangers Kopen

U bent van plan om een muggenvanger aan te schaffen omdat u er wellicht enorme last van ondervind. In dit artikel worden muggenvangers nader toegelicht. Wat doen ze nou exact en zijn ze eigenlijk wel geschikt voor iedere situatie en plaats. Welke kunt u bijvoorbeeld het beste aanschaffen voor in huis en welke voor in de zaak. Ten eerste is het wellicht goed om mee te delen dat er twee significante verschillen waar te nemen zijn. De twee verschillen zijn dat de een werkt met stroom in de vorm van een spanningsboog en de ander met kleefplaat en dus zonder stroom. Hieronder meer informatie.

Waarom een muggenvanger aanschaffen

Zoals de naam al zegt, schaf je een muggenvanger aan omdat je enorme last ondervindt van de betreffende insecten. Een muggenvanger kan uitkomst bieden in gevallen wanneer zij zich bevinden op een bepaalde plaatst zoals een container, rond de tuintafel, rond ijs vitrines, in de snackbar en noem maar op. Een vliegenvanger kan ook uitkomst bieden wanneer er vele muggen rondvliegen in een bepaalde ruimte, denk aan kantoorruimte, garage, restaurant, op het terras enz. Echter dient u dan wel een andere vliegenvanger aan te schaffen. Het is altijd verstandig om eerst goed vast te stellen voor welke situatie u de vliegen vanger in wilt zetten. Vanuit daar is het dan gemakkelijker om een goede keuze te maken.

Muggenvanger trekken de vlieg zowel aan als dat het ze uitschakelt. Vaak worden ze aangetrokken door UV licht. Er zit dan een UV lamp in het apparaat bevestigd, deze wordt er vaak ook bijgeleverd of is zelfs al gemonteerd. Vervolgens worden de vliegen uitgeschakeld middels een spanningsboog (stroomstootje) of kleefplaat.

 

Verschil in Muggenvangers

Zoals al eerder vermeld zijn er twee grote verschillen waar te nemen. Vliegenvangers met spanningsboog of kleefplaat. In combinatie zul je deze niet vinden.

Vliegenvangers met Spanningsboog: geschikt voor grote ruimten. Denk aan stallen met vee, opslagruimten, grote kamers enz. De muggen vanger is niet geschikt op plaatsten waar eten bereid wordt. Echter kun je deze wel neerzetten of hangen op plekken waar mensen en dieren komen. Denk er daarbij wel om dat het dan om een grote ruimte gaat zodat men er niet veel last van heeft.

Muggenvanger met Kleefplaat is zeer geschikt voor kleine ruimten zoals keukens, in huis, snackbar, ijssalons, restaurants, buiten op terras enz. In feite dus op plaatsen waar men met voedsel bezig is of waar veel mensen komen.

Voordat u een muggen vanger aanschaft is het dus significant om te bekijken waarvoor u hem in wilt zetten. Indien dit van te voren is vastgesteld is het aanschaffen van een vliegen vanger makkelijker en zal dit veel sneller verlopen.

Bezoek de website voor meer informatie of voor een overzicht van muggenvanger aanbiedingen.

 

https://www.antivliegenshop.nl/muggenvangers