Galvada
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers kinderkamer: breng fantasie tot leven

Wat is er leuker voor een kind dan een kamer waarin zijn gekste fantasieën tot leven kunnen komen? Waarin prinsessen wakker gekust worden, draken vuur spugen en ridders gevaren trotseren. Een kinderkamer is voor veel kinderen de plek waar ze een groot deel van hun kindertijd doorbrengen. Zeker wanneer het een grote kamer betreft die tevens ook als speelkamer dienst doet. De inkleding van deze ruimte is dan ook van het grootste belang. Muurstickers voor de kinderkamer maken het mogelijk om een volledige wereld te creëren in deze ruimte, aangepast aan de leefwereld van het kind.

De ruimte ten volle benutten

Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunnen meerdere muurstickers in de kinderkamer gebruikt worden. Een grote kamer kan in verschillende stukken worden opgedeeld die ieder hun eigen bestemming krijgen. Een rustige hoek om te slapen met sterren of vrolijke figuurtjes, een stoere hoek om te spelen met tijgers of piraten, een plekje om weg te dromen en te genieten van een leuk boek met zachte kleuren en lieve figuren, elk deel krijgt zijn eigen sfeer. Een kleine kamer op zijn beurt kan, met de juiste muurstickers voor de kinderkamer, optisch groter gemaakt worden. Een sticker die de illusie van diepte geeft, doet de kamer groter lijken.

Mee met de leeftijd van het kind

Wat vandaag geweldig is, is morgen kinderachtig. Kinderen worden sneller groot dan we zouden willen en hun leefwereld veranderd minstens even snel. Wie een ruimte ingekleed heeft met verf of behangpapier merkt al snel dat het niet zo eenvoudig is om aan de wensen van het kind te blijven voldoen. Bovendien komt er heel wat werk bij kijken wanneer alles nog maar eens anders moet zijn. Muurstickers in de kinderkamer zijn snel aangepast. De aanwezige stickers kunnen moeiteloos verwijderd worden zonder schade toe te brengen aan de muren en nieuwe stickers zijn in enkele ogenblikken aangebracht. Een groot voordeel voor wie de kamer wil laten meegroeien met het kind. Neem alvast een kijkje bij de vele mooie muurstickers voor de kinderkamer die er te vinden zijn met zoon- of dochterlief en betover zelf de kinderkamer.

Voor meer info : Muurstickers kinderkamer: breng fantasie tot leven

Leave a Comment