Opzoek naar linnen gordijnen op maat? Lees dan onze blog!

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

12 kleuren linnen gordijnen

Opzoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u juist een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de perfecte kleur voor u.

Linnen: een mooi en stijlvol natuurproduct

Linnen is een fijn natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Vlas groeide heel lang in Nederland, maar met de opkomst van katoen en synthetische stoffen wordt het product helaas in Nederland steeds minder verbouwd. Een groot deel wordt nu in andere delen van Europa verbouwd. Ook wordt linnen op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd, waardoor het product erg duurzaam is.

Linnen gordijnen, linnenlook of transparant?

U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

Voor meer info : Opzoek naar linnen gordijnen op maat? Lees dan onze blog!