Galvada
Image default
Financieel

Wanneer incassobureau inschakelen verstandig is!

Wanneer incassobureau inschakelen

Het is crisis en daardoor heb je heel veel openstaande facturen. Als eigenaar kan dat zeer nadelige resultaten tot gevolg hebben. Te laat betalende debiteuren zorgen er voor dat je heel veel cash moet lenen.  Bonnen die je zelf nog moet voldoen moeten ook overgemaakt worden. Sommige crediteuren hangen al aan de telefoon wanneer er betaald wordt. Soms ondernemen crediteuren  snel verdere actie. de poppen aan het dansen.Een gerechtsdeurwaarderskantoor kan door de crediteur worden ingeschakeld, dan is het goed mis. Het is een situatie die snel kan verslechteren. Een problematische situatie is heel snel gecreëerd. Daarom is het verstandig dit niet zo ver te laten komen.  Maar wanneer incassobureau inschakelen verstandig is, lees je hieronder.

Wanneer incassobureau inschakelen zin heeft.

Het inschakelen van een deurwaarderskantoor is niet alleen behouden aan bedrijven. Maar ook opdrachtgevers met particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Bill werkt door heel het land.
Nog meer voordelen, wanneer incassobureau inschakelen;
•    Het op tijd inzetten van een incassobureau verbetert je liquiditeitspositie.
•    Standaard werkt Bill op No Cure No Pay basis, wordt er niets binnengehaald?  Dan bent u ons ook niets verschuldigd.
•    Ook particulieren kunnen soms bij Bill terecht.
•    Bill heeft een landelijke dekking.
•    Ook voor gerechtelijke trajecten kunt u bij ons bedrijf  terecht.
•    Informatiekosten zoals kvk kosten nemen we helemaal zelf voor onze rekening.
•    Bill is sneller dan de gemiddelde deurwaarder.
•    Snelle, vakkundige en betrouwbare partij.
•    Een openstaande factuur indienen is zeer eenvoudig
Dien nu uw incasso direct online in.

Een openstaande factuur indienen

U heeft besloten een incassokantoor  in te schakelen. Hoe gaat dat dan verder in zijn werk? Hoe werkt dat dan allemaal?  Met welke partij ga je dan in zee? Op internet wordt je dood gegooid met incassobureaus. Ze zijn helaas niet allemaal even betrouwbaar. Bill voert het Incasso Keurmerk en is lid van de NVI. Een openstaande factuur dien je makkelijk via de website in. Dit kan geheel online. Eerst maak je een online account aan. Eerst je eigen bedrijfsinformatie invullen. Met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, kun je vervolgens inloggen. Dan kun je je openstaande factuur invoeren. Bevestig je invoer en je dossier is klaar. De incasso opdracht wordt dan  direct doorgezet naar ons kantoor. Een van onze medewerkers neem het in behandeling.

Voor meer info : Wanneer incassobureau inschakelen verstandig is!

Leave a Comment