Galvada
Image default
Bedrijven

20ft container ruimte

20ft container: hoeveel pallets kan ik daarin kwijt?

 

Als bedrijf zijnde heb je vaak opslagcontainers nodig. Hierin kan je van alles kwijt met de zekerheid dat je spullen intact blijven. Waarom is een 20ft container geschikt zou je denken? De 20ft container is een grote opslagcontainer die bijvoorbeeld vaak wordt gebruikt voor het opslaan van pallets met goederen. Een veel gestelde vraag is: hoeveel pallets passen er in een 20ft container? Het antwoord is 9 tot 10 pallets. Deze 20ft containers zijn allemaal te vinden bij Snelbouwcontainer.nl. Bij Snelbouwcontainer.nl zijn demontabele containers in alle soorten en maten te koop. Demontabel, dus dat houdt in dat al deze opslagcontainers makkelijk in- en uit elkaar te halen zijn. Een voordeel hiervan is dat er aanzienlijk lagere transportkosten zijn, aangezien de container achterop een aanhanger  vervoerd kan worden kan.

 

20ft, hoe groot is dat?

 

Er zijn verschillende vormen, maten en opties als het om demontabele containers gaat. Zo kan je een kleine opslagcontainer aanschaffen, maar ook een grote zoals een 20ft container. Een 20ft container kan heel onduidelijk klinken, daarom als het over een 20ft gaat, moet je denken aan een inhoud van ongeveer 33,2 m3. Nog steeds onduidelijk? Om specifieker te zijn, de maten van een 20 ft container zijn: 5,9×2,35×2,7 meter. Natuurlijk bestaan er ook andere containers die kleiner zijn.

 

Waar bestaan deze containers uit?

 

De containers bestaan allemaal uit 6 panelen. Een vloer, 4 zijpanelen en natuurlijk een dak. Doordat deze containers allemaal demontabel zijn, is dit makkelijk uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Binnen 10 minuten kunnen 2 personen namelijk al 1 container in elkaar zetten. Moet de 20ft container of andere opslagcontainer op een moeilijke plek worden gezet? Maak je dan geen zorgen. De panelen zijn makkelijk te verplaatsen en dus worden ook moeilijke plekken bereikbaar! De containers zijn allemaal waterdicht en zijn voorzien van luchtgaten voor ventilatie. De luchtgaten zorgen ervoor dat er geen vocht ontstaat binnen in de container en uw spullen heel blijven zoals ze de materiaalcontainer in gingen! Naast dat er zekerheid is op een goede en veilige opslag, krijgen de klanten ook nog een jaar lang gratis anti-roest garantie op het verzinkte plaatwerk!

 

20ft container zonder vergunning

 

U leest het goed. De snelbouw containers zijn allemaal vergunning vrij. Dus mocht u dit op uw eigen terrein willen zetten, dan kan dit zonder vergunning. Als de container buiten uw eigen terrein gezet gaat worden, is het handig om eerst te kijken of dit wel toegestaan is. Als u het niet zeker weet, neem dan even contact op met de gemeente waar u de container gaat plaatsen.

 

Klaar voor een 20ft container?

 

Wilt u wat pallets opslaan en is een 20ft container groot genoeg? Dan kunt u gerust contact opnemen met Snelbouwcontainer! Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Zo kunt u mailen naar info@snelbouwcontainer.nl , bellen naar 010 822 0544of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. U krijgt gegarandeerd bij ons de laagste prijsgarantie op elke zee- en opslagcontainer!

Voor meer info : 20ft container ruimte