Galvada
Image default
Mode en Kleding

Mooie haren met extensions

Van die mooie golvende haren die over de rug wegvallen en dan zegt de actrice dat ze een bepaalde shampoo gebruikt. Zo gaat beetje elke shampoo reclame. Maar wist dat die actrices haar extensions in heeft? Het is niet door de shampoo maar door de haar extensions zien hun haren er zo mooi uit.

Hoe werkt het?

Haar extensions kun je nu zelf makkelijk in doen dankzij de clip in. Met de extensions kun je haren langer maken of voller. Gebruik maken van extensions is eigenlijk heel logisch voor actrices. In iedere film hebben ze een andere kapsel en die kapsel heeft weer andere lengte of volume. Soms hebben ze in dezelfde film een andere kapsel. Ze kunnen natuurlijk niet zo snel hun haren groeien en weer laten knippen om vervolgens weer voor de volgende film hun haren te laten groeien. De meeste actrices hebben een standaard kapsel voor hun dagelijkse leven. Voor films en speciale gelegenheden gebruiken ze extensions.

Beschikbaar voor iedereen

Nu zijn de extensions beschikbaar voor iedereen en ook betaalbaar voor iedereen. Je kunt de verschillende clip in extensions en de prijzen ervan zien op https://www.oxyextensions.be/. De extensions komen in veel verschillende kleuren en worden van natuurlijk haar gemaakt. Zo zal niemand weten dat je clip in extensions in je haren hebt tenzij je dat zelf laat weten.

 

Voor meer info : Mooie haren met extensions

Gerelateerde artikelen

Wat is er speciaal aan de Fjallraven Kanken?

Op zoek naar Gabor schoenen

Leave a Comment