Galvada
Image default
Woning en Tuin

Een schoenenrek | Is het je geld waard?

Hoe verschrikkelijk is het om continu overal schoenen tegen te komen. Of nog erger, dat iedereen de hele dag door met zijn schoenen aan door het huis loopt. Zo blijf je aan het stofzuigen. Maar is zo’n schoenenrek nou echt zo geweldig of lijkt het mooier dan dat het eigenlijk is? Ik kan je nu alvast zeggen dat het echt ideaal is!

De aanschaf

Wanneer je door de Ikea loopt zie je ze waarschijnlijk wel eens voorbij komen. Op het eerste oog ziet het er super handig uit, en dat is het ook. Als je er ook echt gebruik van gaat maken. Hier zou je van tevoren wel even goed over na moeten denken, want zou je al jouw schoenen nog steeds bovenop elkaar stapelen dan heeft het niet echt zijn meerwaarde. Maar ben je wel die persoon dat van een georganiseerd en opgeruimd huis houd? dan is dit echt wat voor jou. Een schoenenrek kost over het algemeen niet heel veel geld. Ze zullen misschien tussen de €15,- en de €150,- zijn. De prijs hangt af van welk materiaal, en welk merk het is. Je zou er ook voor kunnen kiezen om het zelf te maken. Voor een paar euro heb je een paar goede planken, en je zou hem precies kunnen maken hoe jij hem zou willen.

 

Linker handen

Als je dan een schoenenrek hebt aangeschaft zal je hem ook nog in elkaar moeten zetten. Dat is toch nog wel een dingetje waar veel mensen tegenop zitten. Maar maak je niet druk! De meeste schoenenrekken zijn erg makkelijk in elkaar te zetten, en er zit vaak een erg duidelijke handleiding bij. Zo levert Emob altijd een online handleiding mee. Een kind kan de was doen! En omdat het materiaal meestal erg licht is zou je hem overal naar toe kunnen verplaatsen, zonder hem weer uit elkaar te moeten halen.

Opgeruimd staat netjes

Niet alleen is een schoenenrek dus goedkoop en makkelijk in elkaar te zetten, het staat ook nog eens erg netjes. Wanneer al je schoenen georganiseerd naast elkaar staan heb je ten eerste niet meer die stress waar je toch dat ene paar schoenen gelaten hebt. En je stapelt ze zo ook niet meer op elkaar waardoor ze langer mooi blijven. Niks is namelijk storender dan dat er op dat ene paar mooie witte sneakers een grote schoenafdruk staat gedrukt. Tot slot is het nog een geweldige Eye-catcher ook. Wanneer er in die saaie lege gang ineens een schoenenrek staat met al jouw dure sneakers, mooie laarsjes en de nette werkschoenen van je man staat geeft dat vaak een afgemaakt gevoel. In een grote holle gang zou je kunnen kiezen voor een mooie hoge kast met vakken, dat je al jouw schoenen per paar kan indelen. Een mooie vaas met bloemen, of een leuke foto van de kinderen maakt het helemaal af. Maar ook in een kleine compacte gang zou je een lang en laag schoenenrek makkelijk kwijt kunnen. Onder de kapstok bijvoorbeeld.