Galvada
Image default
Auto's en Motoren

Auto aanpassingen voor mindervaliden in Belgie

Het installeren van handbediening voor het gebruik van de remmen en de auto te kunnen laten accelereren.

 

Rolstoel auto aanpassingen voor mindervaliden in Belgie.

 

Een speciaal voor u aangepaste handbediening, voor als u moeite heeft met het bedienen van standaard voetpedalen.

Een andere optie is om elektronische bedieningselementen en hydraulische bedieningshendels te installeren.

Praktisch elke auto of bestelbus kan aan uw wensen worden aangepast. Heeft u zelf beperkingen in uw bovenlichaam, onderlichaam of beide dan zijn er tal van opties mogelijk, zoals:

Het bevestigen van een stuurknop is vaak, zodat u de auto met een hand kunt besturen terwijl de andere dan vrij is voor andere bedieningshandelingen.

 

Heeft u een bepaalde handicap van zorgt u voor iemand die slecht ter been is, dan heeft Mobility4all.be tal van gebruiksvriendelijk voertuigen en aanpassingen beschikbaar om u te helpen. Het in het bezit van een aangepast voertuig aan de juiste handicap vereisten is, wat het verschil maakt om eropuit te trekken. Mobility4all biedt een groot aantal oplossing om mensen met een handicap comfortabel en veilig te vervoeren.

Uw voertuig speciaal laten ombouwen zodat de bestuurder en passagier gemakkelijk toegang hebben. Zodat ze zich dan veilig kan laten vervoeren terwijl hij in zijn rolstoel zit. Met een paar verbeterde geprepareerde rolstoel auto aanpassing voor mindervaliden in Belgie door een gespecialiseerd team van Mobility4all, zal het reizen een stuk aangenamer worden. Deze vorm kunnen bestaan ​​uit:

Voor rolstoelgebruikers die kunnen overstappen tussen rolstoel en autostoel, zal het aanpassen van de standaard auto een beter en goedkoper alternatief zijn. Wilt u meer informatie over automatische aanpassingen voor mindervaliden in Belgie neem dan contact op met Mobility4all.

 

Het verlagen van de vloer voor extra hoofdruimte.

Automatisch rolstoel laadsysteem.

 

Welke auto aanpassingen voor mindervaliden in Belgie zijn mogelijk?

 

 

Het onderwerp van de toegang vanaf de zijkant van achterkant, door het aanbrengen van een automatische oprijplaat of lift.

Aangepast pedalen, zodat het rij mechanismen naar behoren te bedienen is. Heeft u beperkte mobiliteit met het rechterbeen, dan zou u een linker gaspedaal kunnen laten installeren. Verstelbare pedalen is ook een optie, om ze zo dichter bij de bestuursstoel te brengen.

 

Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbrengen van automatische aanpassingen in Belgie aan standaard auto’s en bestelbusjes tot kiezen uit een ruim assortiment aan geprepareerde auto’s.

 https://www.mobility4all.be/

https://www.mobility4all.be/