Galvada
Image default
Aanbiedingen

Doe het zelf met autobanden

auto verkoopsites

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Je zegt het misschien niet, maar de zomer is bijna voorbij. Dan zijn er natte herfst en koude winter. Misschien is het tijd om na te gaan of zomerbanden de komende maanden nog wel geschikt zijn. Moet u nieuwe banden kopen? Gooi de oude banden niet weg! Met een beetje fantasie zijn er veel opties om banden te recyclen en ze te veranderen in kunst en nuttige objecten voor huizen en tuinen.

Wist u dat u gemiddeld 65.000 km autobanden kunt gebruiken? Dan moet hij worden vervangen. U kunt uw oude banden in de garage achterlaten, maar u kunt ze ook houden en uw eigen “doe-het-zelf” -project starten. We hebben je wat inspiratie gegeven.

Tik tak

Wat is een huis zonder klok? De klok is niet alleen bruikbaar, maar kan ook erg aantrekkelijk zijn, zeker als je de klok zelf maakt met autobanden. Haal de klok uit de oude klok en zet hem op de band, voila, belangrijke afspraken komen nooit te laat.

Schommel

Ouderwetse bandenschommels werden ooit door boeren ontworpen, maar zijn nu ook in steden te vinden. De band kan op veel manieren worden omgevormd tot een stevige swing. Voordat we gaan slingeren, raden we aan om een ​​vernislaag aan te brengen om vlekken op het rubber te voorkomen. Door gaten in de bodem te boren is het ook mogelijk om te voorkomen dat er regenwater in de band achterblijft.

Voor fietsen

Bevestig je de fiets aan de boom thuis of aan het hek, of leun je gewoon tegen de heg? Dan is het misschien tijd om van sommige autobanden fietsenrekken te maken. Om dit te doen, moet je twee autobanden doormidden graven. Als u meerdere fietsen wilt stallen, kunt u natuurlijk meer autobanden toevoegen.

Geldt ook voor Fifi

Uw hond moet ook een eigen plek hebben, als de kamer te gestrest is, kan hij rustig slapen of zich rustig terugtrekken. Je hebt alleen autobanden en zachte kussens nodig om de banden te vullen om een ​​origineel en comfortabel hondenbed te maken.

Schuurband

Het bouwen van zandkastelen en andere zandstructuren wordt gerealiseerd in zandbanden. Vul autobanden met zand en uw kind krijgt een originele zandbak. Geef de band een mooie kleur en maak je buren jaloers op je mooie creaties.

Als salontafel

Een nieuwe tafel nodig? U kunt ook autobanden gebruiken! De eenvoudigste variant is een glasplaat. Leg hiervoor de autoband op zijn zijkant en leg er een glasplaat op. Vervolgens kunt u er een raster onder plaatsen om het lichter te maken. Natuurlijk kun je in plaats van glas ook andere materialen gebruiken, zoals touw of hout.

Boekenplank

Je hebt er misschien niet aan gedacht, maar oude autobanden zijn ook geschikt als boekenplank. Bevestig enkele planken in de band en hang de band vervolgens aan de muur. Wedden dat je nog nooit zo’n coole boekenplank hebt gezien?

Luster

Je woonkamer is luxe en stijlvol, is er wat creativiteit? Vervang kristalglans door rubber! Hang autobanden aan het plafond en versier ze met glimmende hangers en verlichting, en je interieur krijgt meteen een heel andere look.

lounge stoel

Nadat u een autoband heeft gerepareerd, wilt u deze in de oorspronkelijke staat herstellen. Je kunt werken op de zelfgemaakte stoelen van oude banden. De stoel is bijzonder comfortabel door dikke kussens op de stoel te plaatsen. Als je genoeg autobanden hebt, kun je zelfs een complete set maken voor je veranda of woonkamer. Welk idee wil je proberen? Met autobanden kun je natuurlijk meer.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/verkopen-in-belgie/