Galvada
Image default
Entertainment

Een uitgebreid aanbod aan feesttenten te huur in uw buurt

Voor feesttenten die te huur staan in de buurt van Hoogstraten, hoeft u niet verder te zoeken dan Martens Evenementen Service. Dit bekende bedrijf staat al tientallen jaren klaar met alles dat u nodig heeft. Zoekt u dus nog een onderneming die de verhuur van materiaal kan regelen voor al uw evenementen? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen naar de vele diensten die deze experten aanbieden.

Welke VIP-tent kiest u?

Het is zeer belangrijk om de juiste feesttenten te kiezen voor uw feest. Wanneer deze te groot of te klein zijn, kan dit de hele sfeer van uw evenement verpesten. Lijkt een pagodetent wat u zoekt? Dan heeft u bij Martens Evenementen Service nog de keuze uit verschillende formaten van deze feesttenten die ze te huur hebben. Ze bieden ze als specialisten in de verhuur voor evenementen de volgende groottes aan:

  • 3 x 3 meter
  • 4 x 4 meter
  • 5 x 5 meter
  • 6 x 6 meter

Deze tenten kan u gemakkelijk naast elkaar plaatsen om nog meer ruimte voor uw gasten te maken. Wilt u een open gevoel creëren? Dan is het mogelijk om bij de VIP-tent, of ook wel pagodetent genoemd, transparante zijzeilen te huren. Dit is eveneens ideaal als u slecht weer verwacht en zeker wilt zijn dat uw feest niet in het water valt.

Vraag de prijs aan van een van deze tenten

Ziet u deze feesttenten die te huur staan al helemaal zitten? Vraag dan zeker de prijs aan op de website van deze experten in de verhuur voor evenementen. Het hangt namelijk af van de hoeveelheid en de grootte van de tent, hoeveel deze juist gaan kosten. Neem ook zeker contact met hen op als u nog met vragen hierover zit. Ze helpen u zo snel mogelijk verder, zodat u zonder zorgen uw volgende feest kan plannen.