Galvada
Image default
Banen en opleidingen

Elektronica vacatures.today

Elektronica vacatures.today

 Onze klanten leveren producten en systemen voor vloeistofniveau- en debietmeting tijdens vloeistofopslag en belading. De toegevoegde waarde van vloeistofniveau- en debietmeetsystemen is van het grootste belang voor klanten in veel industriële branches. Met een breed scala aan producten en effectieve totaaloplossingen, gebruikersgericht en die alle bekende merken vertegenwoordigen, zorgen we voor de efficiëntie, het gebruiksgemak en de veiligheid van de werkplek voor onze klanten. Het systeem wordt toegepast in de olie- en gasindustrie, de (petro) chemische industrie en transportbedrijven.

Voer correctief en preventief onderhoud uit aan laadapparatuur en systemen in het magazijn. Onderhoud omvat elektronisch, elektrisch en softwareonderhoud. Je gaat aan de slag in België, Nederland en Luxemburg, waar je zoveel mogelijk thuis met klanten gaat omgaan. U wordt aangestuurd via centrale dispatch. U krijgt een servicewagen met de meest gebruikte reserveonderdelen voor onderhoud.

Je neemt ook deel aan de installatie en het opstarten van nieuwe projecten. Nadat u voldoende kennis en ervaring heeft opgedaan, sluit u met ons een uitgebreid contract om onze klanten te voorzien van een telefoondienstsysteem. De bewakingsdienst is 24 uur per dag, 24 uur per dag geopend van maandag tot en met maandag. Je verleent interne en externe telefonische assistentie aan klanten of collega’s.

 

Zie meer Elektronica vacatures op onze jobsite vacatures.today

 

https://vacatures.today/technical-jobs.html