Galvada
Image default
Media

Het ochtend ritueel met de krant

De dag beginnen met een boterham met boter en kaas, een kopje koffie en de krant is voor velen een ritueel geworden. We lezen uitvoerig de krant om weer op de hoogte te zijn van het laatste nieuws vandaag en kunnen bij aankomst op het werk dit met onze collega’s bespreken. Ook dat gebeurt met een kopje koffie in de hand, waarna iedereen weer aan het werk kan.

De krant is al eeuwen het meest gebruikte middel om nieuws mee te verspreiden. Waar eerst de verhalen mond op mond overgedragen werden, gingen steeds meer mensen lezen en schrijven. Het gevolg was dat verhalen niet meer mondeling verteld hoefden worden, maar opgeschreven werden en gelezen konden worden door de bevolking. De krant werd in de loop der jaren steeds populairder en nog steeds valt bij velen de krant vrijwel dagelijks op de deurmat. Desondanks verspillen we hiermee aardig veel papier, want de krant verdwijnt in de prullenbak na eenmalig gebruik. Redactie24 vindt het daarom tijd worden om over te stappen op de onlinekrant in België, waar je dagelijks leest over politiek nieuws, royalty’s en een flinke portie gossip. Pak in de ochtend dus een kopje koffie, die lekkere boterham én je telefoon, waarop je de website van Redactie24 kan openen!

Geniet jij van jouw ochtend ritueel, maar wil jij niet langer wachten op de papieren krant om het laatste nieuws te kunnen bekijken? Stap dan over op de online krant van Redactie24, waar je te allen tijde kan lezen over de onderwerpen die jou interesseren. Kies een categorie of bekijk de homepage om in jouw behoeftes te voorzien. Er is voor ieder wat wils, omdat onze journalisten op pad gaan om informatie in te winnen over het laatste sportnieuws, het meest recente, politieke debat en de actuele drama vanuit de wereld van glitter en glamour. Lees jij al Redactie24?

Voor meer info : Het ochtend ritueel met de krant

Gerelateerde artikelen

De parallelwereld van glitter en glamour