Galvada
Image default
Auto

Hoge kwaliteit reinigingsmiddelen voor je wagen

Truckwash 1 is gespecialiseerd op het gebied van professionele reinigingsmiddelen. Niet alleen in onze truckwash zelf, maar ook voor het zelf onderhouden van voertuigen kan je bij ons terecht. Dit kan bij ons op locatie, maar ook met de producten uit onze webshop. Onze reinigingsmiddelen zijn namelijk van de allerbeste kwaliteit en we hebben speciale middelen voor elk type oppervlak en onderdeel. Denk aan het dashboard, de ramen en de wielen, maar ook aan plastic, glas, chroom en rubber.

Deze reinigingsmiddelen zijn onderverdeeld in het reinigen van het interieur en het exterieur. Zo maak je een auto van binnen en van buiten weer zo goed als nieuw. Als we het hebben over reinigingsproducten voor het interieur dan hebben we het over het onderhoud van de binnenkant van de auto. Bij exterieur onderhoud hebben we het over de buitenkant voor uw auto.

Hulpmiddelen voor het reinigen je wagen

Bij Truckwash 1 vind je ook verschillende hulpmiddelen voor het onderhoud van je wagen. Denk aan borstels, stelen, trekkers en poetsdoeken. Allen van de hoogste kwaliteit. Deze cleaning tools komen goed van pas wanneer je zelf het onderhoud van je wagen doet.

Eén van die merken die borstels, stelen en vloertrekkers aanbiedt is Vikan. Neem de Vikan trekker bijvoorbeeld. Deze trekker is ontwikkeld met een speciale celstructuur. Door deze speciale structuur worden olie water en olie effectief verwijdert. Een ander voorbeeld zijn de borstels van Vikan in ons assortiment. Je vindt er handborstels, hoekborstels en velgenborstels. Naast Vikan adviseren ook Rilsan voor al je borstelwerken.

Voor meer info : Hoge kwaliteit reinigingsmiddelen voor je wagen