Galvada
Image default
Bedrijven

rietdekkers

Als u een rieten dak zou willen, waar zou u hem dan halen? Er is tegenwoordig zo veel aanbod dat u niet weet welk rietdekkersbedrijf betrouwbaar is! Gelukkig heb ik voor u de oplossing: Rietwerk.nl! en met onze 40 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat wanneer u met ons in zee gaat voor een dak van riet dat u de aller beste kwaliteit krijgt die u in Nederland kan vinden.

Ik begrijp dat ieder dak werk bedrijf beweert dat ze het beste werk levert. Vooral de bedrijven die rieten daken leggen. Maar niet ieder bedrijf kan zoals wij zeggen dat ze enorm veel ervaring hebben opgedaan, en dat ze u helpen met het krijgen van een vergunning.

Nu hoor ik u zichzelf vragen: ‘hoe goed doet onze rietdekker zijn werk en hoe lang gaat het mee?’’ nou dat ligt aan een paar factoren. De belangrijkste factor is uiteindelijk hoe u het dak onderhoudt. Als u veel tijd besteed aan het onderhouden van uw dak dan gaat het zeker 25 jaar mee. Maar, als u niks doet aan het dak en gewoon zijn gang laat gaan, leeft het gemiddelde rieten dak ongeveer 15 tot 20 jaar.

Een rieten dak is erg ecologisch. Want door de goede isolatie die zo’n soort dak als dit heeft blijft het cool in de zomer en warm in de winter. Over het algemeen is het dus wel een investering die u later terug kan verdienen. Maar dan moet u wel het dak goed onderhouden! Als u zelf niet weet hoe u dit moet doen kunt u altijd nog even naar ons bellen of mailen. En mocht u het zelf niet willen doen, dan heeft u ook de mogelijkheid om ons in te huren zodat wij het voor u kunnen doen.

Voor andere vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Die zijn iedere werk dag aanwezig om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

 

Voor meer info : rietdekkers