Galvada
Image default
Auto

Steeds meer zzp’ers rijden in een mooie Mercedes Vito

Heb je ze al zien rijden? Die stoere Mercedes Vito bedrijfswagens? Steeds meer ondernemers waaronder ook zzp’ers kiezen ervoor om deze auto te gaan rijden voor hun bedrijf. En nee, ze hebben de auto dan in veel gevallen niet zelf aangeschaft, maar kiezen ervoor om te leasen. Dit is namelijk vaak een stuk voordeliger en veiliger. De Mercedes Vito lease kun je eenvoudig online regelen bij diverse lease maatschappijen. Je betaalt een vast bedrag per maand en hier zijn alle vaste kosten bij inbegrepen alsmede onderhoud en reparaties. Alleen de brandstof moet je nog zelf betalen. Maar daar kun je dan meestal wel weer een voordelige tankpas voor aanvragen.

Ook voor jou als zelfstandige zonder personeel?

Denk jij er ook over om te kiezen voor auto leasen zzp? Dan is dit het moment om het te regelen. Want er zijn nu veel voordelige aanbiedingen online te vinden waarmee je veel geld kunt besparen. Vergelijken loont in veel gevallen de moeite. Neem er dus even de tijd voor een beslis niet meteen bij het zien van de eerste deal. Zo kun je soms een flink bedrag besparen en dat zal bij veel zzp’ers zeker welkom zijn. Als je inkomsten niet heel hoog zijn en je goed op de financiën moet letten dan is een financieel voordeel natuurlijk altijd welkom. Kijk dus goed en vergelijk en zet pas daarna je handtekening onder het meest gunstige lease contract voor jouw situatie.

Kies voor een stoere bedrijfsauto voor een scherp tarief

De Mercedes Vito is één van de populairste bedrijfswagens van dit moment. Hij voldoet voor veel zzp’ers die op zoek zijn naar een ruime en degelijke en betrouwbare bedrijfsauto. Daarom wordt hij door veel leasemaatschappijen aangeboden. En dit is dan weer gunstig als jij hem wilt gaan leasen, want zo kun je kiezen uit verschillende scherpe deals en betaal je dus nooit te veel.

Voor meer info : Steeds meer zzp’ers rijden in een mooie Mercedes Vito

Gerelateerde artikelen

Een auto privé leasen is voor veel mensen een uitkomst

Mitsubishi lease

Verhuis je spullen met de Verhuistaxi Rotterdam

Leave a Comment