Galvada
Image default
Bedrijven

Uglyxmas

Kerstmis, misschien wel de leukste tijd van het jaar. Lekker eten met familie, vrienden en overal die mooie lichtjes. Kerstmis maakt blij, het is een vrolijk feest vol zoetigheid en cadeautjes. Natuurlijk staat de kerstboom prominent in de woonkamer vol kerstballen, slingers en een piek. Om het feest compleet te maken draagt iedereen natuurlijk zijn of haar mooiste kleding tijdens het diner echter als je er op uittrekt naar een leuke bar dan is misschien een christmas sweater een betere keus. De christmas sweater is leuk, grappig en natuurlijk lekker warm door de zachte wol.

 

 

kersttruien voor dames

Voor de dames zijn er natuurlijk ook prachtige kersttruien met onze favoriete kerstheld Rudolph the red nose raindeer. De kerstman kan natuurlijk ook of misschien wel beide op een trui. Kersttruien voor dames ze zijn ronduit hilarisch, een gebreide trui met een grappig dier, honden zijn ook populair vooral de pug met kerstmuts doet het goed. De keuze is reuze. Elfjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken op de trui, er zijn zelf truien met de afbeelding van de kerstman inclusief baard zonder hoofd zodat jij de kerstman bent, hoe grappig is dat. Pinguins komen ook vaak voor, dronken rendieren trouwens ook wel zo toepasselijk als je naar een bar gaat. Wat je keus ook mag zijn een ding is zeker, die kersttrui staat je vast fantastisch.

 

 

Christmas sweater mannen

Je man of vriend moet natuurlijk meedoen met de absurde kersttrui outfit. Voor hem zijn er: Kerstbomen, huizen met kerstslee, Rudolph natuurlijk, een kerstsok op de trui en ga zo maar door. Ook heel grappig is voor hem een kerstelvenvrouwenlichaam zodat zijn hoofd daarop prijkt terwijl jij je kersman zonder hoofd met baard draagt. Super grappig. Kersttruien voor dames of voor heren, zonder kersttrui is het eigenlijk geen kerst dus zoek alvast een leuke trui uit en maak van kerst een top feest!

Voor meer info : Uglyxmas