Galvada
Image default
Woning en Tuin

Waarom tafelzeil zo handig is met kinderen

Heb jij kinderen of kleinkinderen? Dan weet je zelf wel dat eten nog wel eens uit kan lopen op een knoeiboel. Dat is op zich niet erg want dat hoort er allemaal bij. Maar minder leuk is dit natuurlijk als je net een mooi linnen tafelkleed hebt gekocht en er gelijk al vlekken in zitten. Veel vlekken kun je nog wel uit je tafelkleed wassen. Maar lang niet alle vlekken krijg je eruit. Denk maar eens aan vlekken van curry of ketchup, tomatensoep of kerrie. Dat zou echt zonde zijn van je nieuwe tafelkleed. Daarom als je kinderen hebt, raden we je aan om geen tafelkleed te kopen!

Kinderen? Dan koop je beter geen tafelkleed

Als je kinderen hebt koop je beter geen tafelkleed. Vlekken gaan er niet meer uit en jij blijft met de gebakken peren zitten. Natuurlijk begrijpen wij ook dat jij wel iets leuks op tafel wilt hebben liggen. Al is het alleen al om de tafel te beschermen. Maar ook voor de gezelligheid natuurlijk. wij raden je dan ook aan op tafelzeil te kopen! Tafelzeil is gemaakt van pvc en is dus met een vochtig doekje schoon te vegen. Een kanttekening moet ik daar wel bij zetten. Vlekken van rode en gele sauzen moet je er direct afvegen. Doe je dat niet? Dan heb je net als bij een gewoon tafelkleed, blijvende vlekken! Dus ga je met de kids spaghetti aan tafel eten? Hou er dan even een doekje bij. Dan kan er niks gebeuren en kun jij gewoon simpel heel lang van je hippe tafelzeil genieten.

Tafelzeil en kinderen

Tafelzeil en kinderen zijn de beste combinatie voor op tafel. Zoek je ook nog een print die de kinderen leuk vinden? Kijk dan eens naar speciaal kinder tafelzeil. Leuk met dieren, met rakketten of met straatjes en huisjes. Ook het schoolbordzeil is leuk voor kinderen omdat ze daar zelf met krijtjes op kunnen tekenen. Wil je een print kiezen die meer jezelf aanspreekt? Kies dan voor bloemen of abstracte ontwerpen. Ook kun je altijd kiezen voor een doorzichtig tafelzeil waar je doorheen kunt kijken. Zie dit echt niet als plastic, maar als stevig zeil dat je tafel beschermt en er voor zorgt dat die ook zichtbaar is. Wil je een dikkere variant? Kies dan voor een tafelbeschermer.