Galvada
Image default
Bedrijven

Zelfbouwcontainer – Opslagcontainer – Demontabele container

Opslag bij uw bedrijf nodig? Koop een Materiaalcontainer!

Heeft u opslag nodig bij uw bedrijf maar geen ruimte over? Koop een materiaalcontainer bij Zelbouwcontainer.nl. De container is volledig demontabel en kan zonder vergunning op eigen terrein neergezet worden. Een zelfbouwcontainer is gemakt van gegalvaniseerde stalen platen. Dit zorgt ervoor dat u een anti roest garantie van een jaar krijgt. Ook is deze onderhoudsvrij. U kunt een container gebruiken voor veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u hem gebruiken voor opslag van tuingereedschap, banden, auto’s, fietsen, hout of vloeistoffen. Ook is hij ideaal te gebruiken bij verbouwingen en verhuizingen.

Verschillende maten waarin je een opslagcontainer kan kopen

De container is beschikbaar in verschillende vormen en maten. Zo lopen de maten van 2×2 tot 6×2. Zo kan je bij ons een 10ft container in onze voorraad en kun je ook een 20ft container kopen. De containers zijn te koppelen tot een grootte van 6×5. Dit wordt gedaan doormiddel van de standaard containers op de kopzijde of lange zijde te koppelen. Zo is het mogelijk om meerdere deuren in de container te hebben door de containers aan elkaar te zetten. Hierdoor ontstaat een grotere container met een combinatie van dubbele en enkele deur.

Laagste prijsgarantie

Zelfbouw container biedt u de laagste prijsgarantie voor elke materiaalcontainer. De container bestaat uit 6 panelen waarvan een vloer, vier zijpanelen en een plafond. Deze worden aan elkaar bevestigd met een aantal schroeven en bouten. Dit zorgt voor een stevige en gemakkelijke bevestiging die de container demontabel houdt maar toch verstevigd. De opslagcontainers kunnen wel tegen een stootje! De container is gemaakt van gevalvaniseerd staal. U krijgt gratis anti roest garantie van een jaar op elke container. Wilt u een container in kleur? Dan krijgt u zelfs 5 jaar lang anti roest garantie!

Container huren

Indien je wel een container wilt maar er liever geen aanschaft kan je ook kiezen om de container te huren. Het grote voordeel van huren is dat je een vast bedrag per maand betaald en na de huurperiode de container weer weg wordt gehaald zonder dat je de container hoeft te verkopen of te verplaatsen. Dit scheelt in kosten en gemak! Huren is al mogelijk vanaf 6 maanden. Indien u langer dan een jaar wilt huren kan je ons altijd bellen of mailen voor een passende aanbieding.

Kom langs of neem contact op

Geïnteresseerd in een 10ft, 20ft, combinatie of andere maat container? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl, bel naar 085-0685590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. We kunnen u dan een passende offerte bieden voor de scherpste prijs. U krijgt bij ons altijd de laagste prijsgarantie op elke container!

Voor meer info : Zelfbouwcontainer – Opslagcontainer – Demontabele container