Galvada
Image default
Auto

Ben je op zoek naar een betrouwbare lease auto?

Veel bedrijven maken gebruik van bedrijfsauto’s. Voor het vervoeren van materialen of producten zijn deze vaak meer geschikt dan een gewone personenauto. Deze bedrijfsauto’s worden vaak niet gekocht maar geleaset omdat dit voor de ondernemer veel voordelen heeft. Grote bedrijven leasen vaak hun gehele wagenpark. Maar ook als je zelfstandige zonder personeel bent kun je een auto leasen. Zakelijk leasen zzp wordt dan ook steeds populairder. Het is fiscaal ook aantrekkelijk omdat je bepaalde kosten kunt aftrekken. De enige voorwaarde is dat je dan geen privé kilometers met de auto rijdt. Een beperkt aantal van 500 kilometer per jaar is vrijgesteld, maar dit is niet veel en hier zit je zo aan. Als je meer privé kilometers rijdt dan moet je hier flink extra voor betalen. Dus dit is zeker niet aan te raden.

De kenmerken van een goede bedrijfsauto

Een goede bedrijfsauto moet voldoen aan bepaalde kenmerken. Allereerst moet hij natuurlijk voldoende laadruimte hebben. Maar het moet ook een comfortabele en betrouwbare auto zijn als je er jaarlijks vele tienduizenden kilometers mee rijdt. Je wilt immers niet met pech langs de weg komen te staan. Als je kiest voor de Dacia Dokker lease dan maak je een goede keuze. Deze auto is betrouwbaar en duurzaam en je zult er zeker vele jaren plezier van hebben.

Steeds vaker wordt voor lease gekozen

Leasen wordt steeds gewoner. Steeds meer auto’s die op de Nederlandse wegen rijden zijn geleased. Steeds meer bedrijven maar ook zelfstandigen zonder personeel kopen geen bedrijfsauto meer maar kiezen ervoor om die te leasen. Zo hoeft er geen grote investering te worden gedaan en dat is voor veel ondernemers met een klein bedrijf een groot voordeel. Een maandelijks leasebedrag is vaak makkelijker op te brengen dan een grote investering ineens. Daar komt bij dat je soms als startende ondernemer geen lening krijgt van de bank.

Voor meer info : Ben je op zoek naar een betrouwbare lease auto?

Leave a Comment