Galvada
Image default
Gezondheid

Incontinentiemateriaal bestellen via deze webshop

Heb je sinds kort last van incontinentie? Deze lichamelijke aandoening maakt het moeilijk om urine of stoelgang op te houden en kan op iedere leeftijd voorkomen. Mensen die last hier last van hebben, zijn vaak de wanhoop nabij, zeker in de beginfase. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei hulpmiddelen, zodat je nog steeds een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Dankzij de discretie van dit materiaal hoeft zelfs niemand te weten dat jij last hebt van deze vervelende lichamelijke aandoening. Voor incontinentiemateriaal van hoge kwaliteit kan je terecht bij Tomcare. Zij hebben een uitgebreide webshop met allerlei producten. 

Bij wie kan incontinentie voorkomen?

Incontinentie kan bij iedereen voorkomen: bij vrouwen, mannen en kinderen. Zo komt deze aandoening bij vrouwen vaak voor nadat ze bevallen zijn. Ook oudere vrouwen kunnen hier last van krijgen. Bij vrouwen gaat het meestal om stress- of druppelincontinentie. Bij mannen krijgt een op de tien mannen boven de 40 jaar te maken met incontinentie. Welke vorm is erg uiteenlopend. Bij kinderen spreekt men van incontinentie wanneer je kind is ouder is dan vijf jaar en last heeft om plas op te houden. Dat kan bedplassen zijn, maar ook andere varianten komen voor. Afhankelijk van welke vorm, heeft Tomcare ongetwijfeld het juiste incontinentiemateriaal. Ze hebben inlegverbanden, netbroekjes, optrekbroekjes, inlegluiers, kleefluiers, luiers met heupband en onderleggers voor je bed. Welke vorm van incontinentie je dus ook hebt, bij deze specialist vind je gegarandeerd het incontinentiemateriaal met de juiste absorptiegraad.

Bestel je materiaal online

Wil je zo snel mogelijk je normale leven terug oppakken? Wacht dan niet te lang met het bestellen van je incontinentiemateriaal via deze webshop. Ben je niet helemaal zeker welke absorptiegraad je nodig heeft? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met deze specialist. Zij hebben allerlei verschillende materialen van topmerken in huis en helpen je graag aan het materiaal dat perfect bij je aansluit. Ze leveren zowel in Nederland als België.

https://www.tomcare.be/nl/