Galvada
Image default
Electronica en Computers

Beveiligingscamera apparatuur

Gezien de stijgende misdaadcijfers in de steden is niemand echt veilig, zelfs thuis niet. Het is nu belangrijker dan ooit om een huisbeveiligingssysteem op te zetten om uw huis en uw gezin te beschermen. Dit artikel zal u laten zien wat de basis beveiligingscamera apparatuur is die u nodig heeft voor uw huis of kantoor.

De setup van uw beveiligingssysteem is sterk afhankelijk van uw eisen en bepaalde apparatuur in de onderstaande lijst kan komen met de camera zelf die u koopt. De onderstaande lijst dient als een basisgids voor een standaard basis beveiligingscamera apparatuur die u nodig hebt.

 

securitythuis nl

De basisset van apparatuur die u nodig hebt, is als volgt :

1. Een camera

Dit is het meest cruciale onderdeel van de bewakingscamera uitrusting. Er zijn veel verschillende soorten camera’s beschikbaar op de markt. Sommige types omvatten kleuren beveiligingscamera’s die geweldig zijn voor het vastleggen van hoge kwaliteit foto’s, de basis zwart-wit camera die goedkoper is en nuttig bij weinig licht, dome camera die geweldig is voor het weerstaan van outdoor omstandigheden en de kleine “spy” camera’s die geweldig zijn voor het bespioneren van iemand.

2. Een opname- of weergaveapparaat

De apparatuur van de veiligheidscamera moet zeker een opname- of weergaveapparaat omvatten. Sluit uw camera aan op uw PC en u kunt de beschikbare software op uw PC installeren om te kijken en op te nemen. Maar in gevallen waarin u een meer complete alles-in-één oplossing wilt, kunt u kiezen voor een op maat gemaakt ingebouwd apparaat dat alles doet. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als u alleen de omgeving in de gaten wilt houden, hoeft u waarschijnlijk alleen maar een monitor op uw camera aan te sluiten.

3. Een montagebeugel

Dit is de structuur die u nodig hebt wanneer u uw beveiligingscamera aan de muur of het plafond monteert. De beugel wordt meestal bij de camera geleverd.

4. Kabels

Welke kabels je nodig hebt, hangt af van het systeem dat je installeert. Het kan een netwerkkabel zijn als je een IP-camera hebt met een eigen netwerkadapter, of een tv-kabel, voor andere soorten beveiligingscamera’s. Gebruik de kabels voor de verbinding tussen uw camera en het opname- of weergaveapparaat.

5. Een cameratas

Dit is belangrijk als u van plan bent uw beveiligingscamera buiten te hangen of als u de camera wilt verbergen. De behuizing is gemaakt van sterke materialen en beschermt de camera tegen vuil, slechte weersomstandigheden of grote schokken.

Dit zijn slechts de basis beveiligingscamera apparatuur die u nodig zult hebben. Gebruik dit als een richtlijn om uw totale kosten te schatten.

 

Bekijk het op securitythuis

 

 

https://www.securitythuis.nl/