Galvada
Image default
Bedrijven

Demontabele container

Demontabele container

Waarom een demontabele container een demontabele container heet

 

In dit blog zoomen we in op de karakteristieke kenmerken van de zogenaamde ‘demontabele container’. Voor veel mensen is een container een vast gegeven, zodra je een opslagcontainer of zeecontainer hebt besteld, heb je voor jaren een massaal stuk ijzer op het terrein staan. Maar niets is minder waar.

 

De demontabele container is volledig demontabel, verrassend hè? Dat hopen we niet, maar wat wellicht wel een verrassing is: het gemak waarmee de container gedemonteerd kan worden. In een, figuurlijke, handomdraai heb je van je demontabele container (die diende als tijdelijke opslagcontainer) een stapeltje ijzer gemaakt. En je container als bouwpakket kan je gemakkelijk opslaan totdat je de container weer nodig hebt. De kleinste demontabele container kan je dan opslaan op een stukje grond van 2m².

 

Binnen enkele minuten een demontabele materiaalcontainer opbouwen of afbreken? Het is haast te mooi om waar te zijn. De filmpjes op YouTube laten ons zien dat het kan. Maar dan zijn dan wel jongens die dat dagelijks doen. Zelfbouwcontainer belooft dat twee onervaren (in het monteren van demontabele containers), maar handige mannen, dit met een uurtje moet lukken. Dat lijkt ons aannemelijk!

 

Kort samengevat:

  1. De demontabele container is volledig demontabel
  2. Het opslaan van een demontabele container kan op een klein stukje terrein
  3. Het (de)monteren kan binnen 60 minuten geregeld zijn

 

Voor meer info : Demontabele container