Galvada
Image default
Auto

Een auto privé leasen is voor veel mensen een uitkomst

Voor veel mensen die graag in een nieuwe auto rijden kan het een uitkomst zijn om voor privé lease te kiezen. Want niet iedereen heeft de financiële middelen beschikbaar om een nieuwe auto te kopen en niet iedereen zit te wachten op een peperduur doorlopend krediet of persoonlijke lening. Want voordat je dan je auto uiteindelijk hebt afbetaald heb je een fortuin aan rente betaald. En dat is toch zonde, want dat geld had je vast liever aan andere dingen uitgegeven.

De voordelen van leasen zijn groot

Als je ervoor kiest om een auto te leasen betaal je geen rente of andere onduidelijke kosten. De auto wordt niet je eigendom, maar dat is voor veel mensen geen probleem. Gedurende de looptijd van het leasecontract voelt de auto wel alsof die van jou is, jij bent tenslotte de enige die er in rijdt. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt, het aantal kilometers wat je afspreekt bij het aangaan van het contract gaat in onderling overleg. Let wel op, voor extra gereden kilometers betaal je een vergoeding dus het is zaak dit maximum niet te overschrijden.

Leasen is voor iedereen mogelijk

Iedereen kan een auto leasen. Wil je bij voorbeeld een Volkswagen Caddy leasen dan kun je op het internet de prijzen vergelijken van verschillende leasemaatschappijen. Let wel goed op de voorwaarden, de goedkoopste is soms niet de beste. Zo kan er verschil zijn in de wijze van verzekering en de hoogte van het eigen risico bij schade door eigen schuld. Dit kan een groot verschil maken en is dus iets waar je even goed over na moet denken voordat je je handtekening zet onder een leasecontract. Maar er zijn veel voordelen. Alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar de tank vol te gooien en het rijplezier kan beginnen.

Voor meer info : Een auto privé leasen is voor veel mensen een uitkomst

Leave a Comment