Galvada
Image default
Bedrijven

PVC vloer onderhoud en reiniging

PVC vloer onderhoud

Beschikt u thuis over een PVC (polyvinylchloride) vloer? Dan is het zaak aandacht aan te besteden aan het onderhoud en de reiniging daarvan. Dit kunt u zelf doen, of daarvoor een gespecialiseerd bedrijf in de hand nemen. Als u voor dat laatste kiest kunt u daarvoor terecht bij vloerenspecialist ReKa Vloer. Zij beschikken namelijk over jarenlange ervaring met het op professionele wijze reinigen en onderhouden van allerlei verschillende vloeren, waaronder de PVC vloer.

Vloer onderhoud door ReKa Vloer

Een vloer onderhoudt zich niet vanzelf, daar zal werk in gestoken moeten worden. Op de vloer wordt in beginsel vaak een waslaag aangebracht, als extra beschermende laag. Omdat deze slijt dient u ter onderhoud deze laag eens in de zoveel tijd opnieuw aan te brengen. Ook andere vormen van onderhoud zijn vaak nodig. Hierdoor blijft de beschermende laag intact, wordt schade voorkomen en kunt u uw vloer makkelijker schoonhouden. ReKa Vloer helpt u daar graag bij.

Reiniging van een PVC vloer

Ook de reiniging van vloeren wanneer deze vervuild zijn geraakt kan door ReKa Vloer verzorgd worden. Ze bieden een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en houden zich altijd aan de afspraak. Hun dienstverlening richt zich onder meer op de volgende vloeren:

  • Linoleum
  • Grindvloer
  • Tapijt vloer
  • Steenvloer
  • Betoncoating

Kom in contact

Meer weten? Bel dan vrijblijvend naar 06 23 72 49 81 of bezoek de website voor meer informatie: www.rekavloer.nl.

Voor meer info : PVC vloer onderhoud en reiniging