Galvada
Image default
Eten en drinken

Geniet van de lekkernijen van deze mobiele frituur

Belgen zijn enorm trots op hun heerlijke frietjes. In veel gezinnen bestaat dan ook de traditie om wekelijks een keer frietjes en frituursnacks te eten. Heeft u een binnenkort een feestje in het verschiet en wilt u uw gasten verwennen met heerlijke frietjes?  Reserveer dan een mobiele frituur van Friet & Co! Deze specialist bezorgt u in heel België en Nederland een frituur aan huis. Uw gasten zullen u enorm dankbaar zijn dat ze tijdens het feest even kunnen genieten van deze Belgische lekkernij! Laat een frituur aan huis komen en geniet à volonté van krokante, gouden frietjes!

Artisanaal gebakken frietjes: smakelijk!

De mobiele frituur van deze expert zorgt al meer dan 15 jaar voor honderden geslaagde events en feesten per jaar. U geniet steeds van artisanaal gebakken frietjes en kunt rekenen op een vlotte en professionele bediening. U kunt, voor welke gelegenheid dan ook, deze frietspecialist inschakelen voor een onvergetelijk smulfestijn. Als u deze frituur aan huis laat komen, dan geniet u samen met uw gasten van frietjes en frituursnacks à volonté tegen een vaste prijs. U kunt kiezen uit drie verschillende eetformules, of stelt helemaal zelf uw menu samen. Doordat alles à volonté is, kan iedereen onbeperkt genieten van deze Belgische trots. Loopt het water u al in de mond?

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Heeft u binnenkort een feest op de planning staan en bent u wel te vinden voor het idee van een mobiele frituur aan huis? Neem dan snel contact op met de medewerkers van Friet & Co en reserveer uw mobiele frituur. Zo kunt u tijdens het volgende familie- of verjaardagsfeestje genieten van de lekkernijen van deze frituur aan huis! Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over de prijzen? Neem dan telefonisch contact op met deze professional of vul het contactformulier in. De medewerkers staat u graag te woord.