Galvada
Image default
Gezondheid

Hoe kweek ik meer spieren?

Meer spieren kweken doe je zo!

Vind jij het lastig om veel spieren te kweken en deze vervolgens te behouden? Dan zou het heel goed kunnen dat je een verlaagd testosteron gehalte hebt. Dat is niet iets heel schokkends, echter heeft een te laag gehalte wel vele negatieve effecten op je lichaam. Slim dus om dit niveau te verhogen.

Normaal gesproken stimuleer je je testosteron aanmaak door veel te sporten, en met name krachttraining is bevorderlijk. Echter kan het voorkomen dat iets in je lichaam ervoor zorgt dat dat hormoon blokkeert en daardoor zijn werk niet doet. Dat kan de volgende redenen hebben:

  • 1) Je strest te veel: wanneer je veel stress hebt of onder grote spanning staat, dan maakt je lichaam automatisch het stofje cortisol aan. Dat stofje blokkeert testosteron. Belangrijk dus om stress voortaan zoveel mogelijk te mijden.
  • 2) Je krijgt te weinig goede voedingsstoffen binnen: wanneer je veel aan krachttraining doet, dan is het belangrijk om daarbij ook goed te eten. Doe je dat niet, dat komt je lichaam belangrijke voedingsstoffen te kort en probeert je lichaam dat op andere manieren te verkrijgen.
  • 3) Je bent een man op leeftijd: na je 25ste jaar neemt de automatische aanmaak van testosteron af. Dat is geheel normaal en dat kun je eigenlijk niet tegenhouden. Wel kun je de aanmaak stimuleren, zodat je alsnog profiteert van alle voordelen.

Meer spieren door testosteron verhogende middelen

Wanneer je graag meer spieren wilt kweken door het verhogen van je testosterongehalte. Dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Het nemen van testosteron verhogende middelen heeft de volgende positieve voordelen.

  • Je krijgt meer spieren en behoudt deze gemakkelijker

  • Je libido schiet omhoog

  • Je krijgt er meer doorzettingskracht van, dat komt omdat je agressie toeneemt wanneer je veel testosteron in je lichaam hebt zitten

  • Ook krijg je er betere erecties van: dat komt omdat er meer bloed naar je ledematen stroomt.

Waar kan ik testosteron verhogende middelen kopen?

Ben je jong en fit? Dan kun je met een gerust hart gebruikmaken van testosteron boosters. Dergelijke boosters kun je zonder doktersrecept kopen, bijvoorbeeld hier. Ben je een man op leeftijd dan raden wij altijd aan om dergelijke middelen pas te nemen na doktersoverleg.

 

Voor meer info : Hoe kweek ik meer spieren?

Leave a Comment