Galvada
Image default
Internet marketing

Hoe trek je een publiek naar je Instagram als er geen budget is en er niet is?


the best marketing books

We hebben allemaal verschillende taken, budgetten en producten. Het ene bedrijf kan een bureau inhuren en is bereid het budget te besteden aan Instagram-promotie, terwijl het andere de problemen voor een redelijke prijs oplost. Hoe te handelen in moeilijke financiële omstandigheden, hoe het Instagram-account van een bedrijf te promoten voor mensen zonder budget.

Bright start

Krijg een snelle en geweldige start voor je Instagram-account. Vul het met de initiële inhoud van 20-30 foto’s en begin met aankondigen. Gebruik allereerst alle bestaande kanalen: andere communities van je merk op sociale netwerken, mailen naar je klantenbestand, widget op je website, push notificatie in de applicatie, etc. Breng dit geweldige nieuws voor iedereen! Vraag uw meest actieve partners en klanten om u een “welkomstbericht” te schrijven.

Opnieuw koppelen en vermelden

Vermeldingen, re-links en re-posts werken het beste op Instagram. We plaatsen de bestaande werken van ontwerpers en markeren de ontwerper en de fotograaf altijd zowel in de handtekening als op de foto zelf, en als er een mogelijkheid was om iemand anders te markeren, zouden we het zeker doen. Op deze manier komen de foto’s in hun profiel en hebben we extra dekking. Een ontwerper die ziet dat zijn foto het beste is, zal dit nieuws zeker opnieuw posten en opscheppen met zijn abonnees. Hetzelfde geldt voor de plaatsen waar de foto is genomen: een wijk, een dorp, een wooncomplex – het werkt allemaal.

Oproep tot actie en wedstrijden

Voel je vrij om wedstrijden te houden met de tag-a-friend-monteur. Soms kun je mensen ongemotiveerd vragen om hun vrienden te markeren: ‘markeer je vriendin voor wie deze lippenstiftkleur geschikt is’, ‘markeer je moeder als je haar een goede dag wilt wensen’ enzovoort. Verras jezelf, maar abonnees doen het met plezier.

Bloggers

Over het algemeen kunnen we praten over een soort mediagewicht, vanaf 5000 abonnees. In deze situatie kun je veilig partnerprojecten starten met bloggers uit jouw vakgebied. We proberen alleen gratis met bloggers samen te werken, dus we genereren altijd projecten waarmee we elkaar volledig kunnen aankondigen. De mechanica is uiterst eenvoudig: de blogger geeft ons drie foto’s van zijn appartement met een beschrijving van hoe alles werkt – hij praat over het interieur van zijn huis. En voor zijn abonnees kondigt hij aan dat ze vandaag een virtuele rondleiding door zijn huis kunnen geven op onze pagina’s.

Naarmate uw account groeit, nemen ook de mogelijkheden voor samenwerking met bloggers toe. We zijn begonnen met accounts van 10.000 abonnees en nu werken we met jongens van 50.000 en meer. Trouwens, in verhalen kun je ook paginavermeldingen toevoegen, zodat de aankondiging behoorlijk kan worden opgenomen als een video-uitnodiging, vooral als deze blogger actief verhalen gebruikt en daar een goede dekking heeft.

Correcte dekking van offline activiteiten

We geven doe-het-zelf workshops en vragen alle deelnemers om de resultaten te posten. In een masterclass krijg je in de regel 5 tot 10 goede publicaties. Het is ook de moeite waard om op voorhand te letten op de aanwezigheid van ‘outreach’-bloggers op uw evenement, zodat deze publicaties op zijn minst enige betekenis hebben.

Natuurlijk zijn al deze mechanica geschikt om een ​​inhoudelijk altruïstisch project met een goed idee te promoten. Als we iets verkopen, kunnen er veel meer verhalen zijn.

 instagram influencers cost

http://youtu.be/VVqvAvH6s6I/

https://marketingbook.shop/