Galvada
Image default
Bedrijven

Houten buitenspeelgoed, de nieuwste kinderrage van de lente

Mensen die actief bezig zijn met de ontwikkeling van hun kind weten dat buitenspelen een essentieel onderdeel is van opgroeien, na de strenge wintermaanden is het moeilijk om je kind weer buiten te krijgen. Vaak slaan ouders naar een andere richting, hierbij worden computers en videospelletjes gebruikt als entertainment voor jonge kinderen. Recent onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat digitaal entertainment een negatief effect heeft op jonge kinderen. Hierdoor raden wij aan om wat speeltoestellen voor buiten aan te schaffen, daardoor is er weer iets uitdagends en nieuws in tegenstelling tot de videospelletjes en films die worden gebruikt als entertainment tijdens de koude wintermaanden.

Hoewel de zomer ver weg lijkt staat de lente pas net om de hoek, dit betekend dat het weer alleen nog maar beter gaat worden en dat is een perfecte opening voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een trampoline of wat houten buitenspeelgoed. Vooral speeltoestellen van hout zijn erg hip. Hiermee boots je het effect van de speeltuin na, in het comfort van je woonwijk! “Speeltoestel” is natuurlijk een vrij breed begrip, je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld: een schommel, wipwap of een zandbak. Allemaal speeltoestellen waar vele uren van plezier uit gehaald kunnen worden, allemaal voor een scherpe prijs en bezorgd aan huis. Mitst houten speeltoestellen niet hét ding voor jouw kind zijn kan er ook gedacht worden aan een trampoline, of een grasveldje in de achtertuin.

Kortom, om de kinderen van hun computers en videospelletjes weg te halen kan er gedacht worden aan het investeren in buitenspeelgoed. Dit heeft vele voordelen, zoals het sociale aspect van buitenspelen maar zorgt ook voor fysieke ontwikkeling en een verhoogde vitamine D inname. De drie bovengenoemde factoren zijn essentieel voor de ontwikkeling van elk jong kind en de juiste ontwikkeling van je kind is immers prioriteit nummer 1 van elke ouder in Nederland.

Voor meer info : Houten buitenspeelgoed, de nieuwste kinderrage van de lente

Leave a Comment