Galvada
Image default
Bedrijven

je trouwjurk is nog steeds betaalbaar!

Iets waar veel vrouwen van dromen is trouwen. Sinds kleins af aan dromen zij er al over om in hun meest mooie jurk voor een altaar te staan. Dit is niet gek want er zijn talloze films die dit goed weergeven en waar het trouwen centraal staat. Onder andere Disney heeft meerdere van dit soort films gemaakt. Trouwen is echter niet goedkoop en daardoor lijkt het soms dat je droom bruiloft niet meer mogelijk is. Niet getreurd, want in deze blog geven wij je de tip om je bruiloft betaalbaar te houden.

Trouwen? Dat kost wat

Mensen zeggen meestal dat trouwen iets is wat je zo duur kan maken als je zelf wilt. Dit klopt volledig , maar zelfs heel erg standaard trouwen zonder gekke dingen te doen kan al snel enkele duizenden euro’s kosten. Onder andere de aankleding en locatie kosten veel geld , maar ook de kleding van de bruid en bruidegom zijn niet goedkoop. Voor een simpele trouwjurk ben je al snel enkele honderden tot duizenden euro’s kwijt. De kosten lopen dus nel op en dat is lang niet voor iedereen betaalbaar.Gelukkig zijn er verschillende alternatieven die vriendelijker zijn voor de portemonnee en waar je dus een boel geld mee kan besparen.

Outlet in Lommel

In België zijn meerdere outlet centra’s te vinden waar jij merkkleding veel goedkoper kan krijgen. Outlet winkels speciaal voor trouwen zijn wat moeilijker te vinden en zijn veel minder aanwezig. Gelukkig is er een bruidsoutlet in Lommel waar jij je slag kan slaan en voordelig je bruidsoutfit bij elkaar kunt zoeken. Je kunt hier makkelijk te komen door “outlet Lommel” op je naviagtie in te typen. Volg daarna de coördinaten en voor je het weet ben je op de plek van bestemming.

Een trouwjurk in een bruidsoutlet vinden?

Bestaat er zoiets als een goedkope trouwjurk en waar kan ik dit vinden? Ook hier hebben wij het antwoord op. Net zoals de andere kleding voor je bruiloft kun je goedkope trouwjurken ook in een speciale outlet vinden. Prachtige trouwjurken zijn hier te vinden voor een fractie van de prijs. Dit komt omdat het soms oudere modellen betreft, maar ook overproductie en kleine niet zichtbare fouten kunnen de oorzaak hiervan zijn. Hierdoor, is het bezoek aan zo’n outlet of winkel een perfecte mnaier om de kleding voor je bruiloft samen te stellen.