Galvada
Image default
Huishoudelijk

Onderhoudsproducten van topkwaliteit voor uw meubelen bij deze webshop in Antwerpen

De onderhoudsproducten voor uw meubelen van Clean and Protect in Wilrijk, nabij Antwerpen zorgen ervoor dat uw omgeving opnieuw opfleurt. Deze producten zijn allemaal met zorg ontworpen en u haalt dan ook echte topkwaliteit in huis wanneer u die gaat bestellen. Vele onderhoudsproducten voor meubelen van deze webshop uit Antwerpen zijn bovendien multifunctioneel. Zo gebruikt u sommige producten ook voor de reiniging en laat het u toe om bijvoorbeeld de vlekken uit uw zetel te verwijderen.

Steeds makkelijk bestellen mét thuislevering

Het komt ons allemaal wel eens voor: u houdt een feestje en achteraf ziet u dat er gemorst is in uw zetel. Wanneer u met de handen in het haar zit hoe u die vlekken uit uw zetel gaat verwijderen, zijn er de producten van Clean Protect! Of u nu een zetel uit leder of stof hebt: dit bedrijf heeft steeds het product op maat. De werking van deze geweldige onderhoudsproducten voor meubelen uit deze webshop uit Antwerpen is werkelijk fenomenaal. Voor uw lederen zetels, maar ook al uw andere cosmetische items uit leder is de MultiCleaner uw partner in crime. Samen met het ‘Cosmetic for Leather’ of het ‘Active’-product geeft u uw zetel de behandeling dat het nodig heeft. Dat maakt dat uw lederen items voortaan soepel gaan aanvoelen en dat uitdroging tegengegaan wordt. Naast dat u met deze producten de vlekken uit uw lederen zetel gaat verwijderen, beschikt Clean and Protect ook over producten om inkt uit uw zetel te verwijderen. Zo verwijdert u ook balpenstrepen moeiteloos uit uw lederen zetel.

Ontdek het volledig assortiment van deze webshop

Bij Clean and Protect vindt u steeds het product wanneer u uw meubelen van ofwel een tussentijdse dan wel van een grondige reiniging wil voorzien. Hun volledig aanbod ontdekt u nu op hun website. Bestellen doet u eenvoudig en de status van uw besteld artikel raadpleegt u te allen tijde. Zo weet u precies wanneer u deze kwaliteitsvolle producten thuis geleverd krijgt. Bezoek hun website voor meer info.