Galvada
Image default
Meubels

Stalen design bankpoten van Nordstahl

Stalen design bankpoten van Nordstahl

Bij Nordstahl vindt u hoe dan ook waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een rechthoekige eettafel? Dan is het ontzettend mooi om hierbij een eikenhouten eetkamerbank te plaatsen met mooie bijpassende stalen design bankpoten van Nordstahl. Op deze manier creëert u een strakke eenheid in uw woon/eetkamer.

Maar hoe vindt u nou de geschikte stalen bankpoot waar u naar op zoek bent? Laat u door Nordstahl hierin adviseren. Kijk naar de volgende punten:

–          Hoeveel ruimte moet er minimaal om de eettafelbank heen zijn straks?

–          Wat voor planken heeft u?

–          Bent u op zoek naar subtiele strakke of juist massieve robuuste stoere bankpoten?

–          Wat voor stalen tafelpoten/ tafelonderstel heeft uw eettafel?

Zodra u bij bovenstaande vragen twijfels heeft, stel dan ook gerust eens een vraag via de livechat. Wij denken graag met u mee en zullen u hierin zo goed mogelijk op weg helpen.

De productie van stalen bankpoten van Nordstahl

Alle stalen bankpoten bij Nordstahl worden met uiterste precisie geproduceerd. De zware bevestigingsplaten worden door middel van nauwkeurige machines met lasers voorzien van meerdere ronde- en sleufgaten. Dankzij deze gaten is het gemakkelijk om de stalen bankpoten van Nordstahl te bevestigen aan elk soort plank. Des te meer van deze sleufgaten benut worden met monteren des te steviger de bank zal staan.

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen bankpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen bankpoten niet extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht.

Poedercoating

Alle bankpoten worden voorzien van een duurzame hoogwaardige witte of zwarte poedercoating. Deze poedercoating bevat geen schadelijke stoffen en tijdens het behandelen van de bankpoot worden de overtollige verfstoffen afgezogen. Op deze manier gaat er geen stof verloren en hebben de medewerkers een veilige werkomgeving.