Galvada
Image default
Auto

Verhuis je spullen met de Verhuistaxi Rotterdam

Bij verhuizen komt vaak veel kijken. Het nieuwe huis moet worden geschilderd en opgeknapt, talloze adreswijzigingen moeten worden doorgegeven en geregeld. En dan is er natuurlijk nog de verhuizing zelf. Als het geen optie is om familie en vrienden te mobiliseren is de Verhuis taxi Rotterdam een goed alternatief.

Meubels verhuizen

Bij het verhuizen van meubels denk je misschien niet in eerste instantie aan een taxi, maar er zijn in Rotterdam bedrijven die onder die naam verhuizingen regelen. Typ “verhuistaxi” in in Google en je vindt diverse bedrijven die je verhuizing kunnen regelen. Het is vaak mogelijk om vooraf de prijs te berekenen zodat je weet waar je aan toe bent en de verhuistaxi is meestal op korte termijn, als het moet binnen enkele dagen, beschikbaar. Behalve je meubels en spullen word je natuurlijk ook zelf naar je nieuwe adres vervoerd.

Op kamers

Ga je bijvoorbeeld studeren in Rotterdam en ga je op kamers wonen? Dan is een verhuistaxi ideaal. Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen, zorgt ervoor dat de te verhuizen spullen alvast buiten klaar staan zodat de verhuistaxi vlot kan worden geladen. De chauffeur rijdt naar je nieuwe adres en helpt daar ook weer met uitladen van de boedel. Deze manier van verhuizen is meestal een stuk goedkoper dan een verhuisbedrijf inhuren dat met een (vaak veel te grote) vrachtwagen komt voorrijden. Maar het is ook een stuk handiger en veiliger dan verhuizen met je eigen personenauto omdat de chauffeur ervaring heeft en dus goed weet wat de handigste manier van laden is. Verhuizen met een verhuistaxi kan al vanaf zo’n 60 euro. Wil je meer hulp, of wil je dat de verhuistaxi meerdere keren heen en weer rijdt dan betaal je uiteraard meer, maar het is nog steeds flink goedkoper dan een verhuisbedrijf inhuren.

Voor meer info : Verhuis je spullen met de Verhuistaxi Rotterdam

Leave a Comment