Galvada
Image default
Aanbiedingen

administratief bediende

jobs zonder diploma

administratief bediende

 

Vacature: Administratief Bediende (M/V) – Regio Kontich, Mortsel, Ranst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde administratief bediende om een tijdelijke vervanging te voorzien voor een medewerker die binnenkort met pensioen gaat. De belangrijkste taken omvatten het registreren van klantorders in het SAP-systeem via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, post). Hoewel kennis van SAP geen vereiste is, kan het wel handig zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen van telefoongesprekken en het doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling binnen het bedrijf. De voertaal is grotendeels Nederlands, maar kennis van het Frans kan incidenteel voorkomen. Het dagelijks gebruik van Office-toepassingen zoals Outlook, Word en Excel is essentieel.

Profiel:
– Je hebt een stabiele werkervaring en bent bereid om in eerste instantie tijdelijk te werken (dit kan later herzien worden).
– Er zijn geen specifieke studievereisten voor deze functie.
– Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans.
– Hoewel ervaring geen vereiste is, is het wel een pluspunt.

Aanbod:
Als administratief bediende kom je terecht in een dynamische werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je werkt voltijds in dagdienst en krijgt een aantrekkelijke verloning die in lijn is met de marktstandaarden.

Plaats tewerkstelling:
De werklocatie bevindt zich in de regio Kontich, Mortsel, Ranst.

Solliciteren:
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar het volgende adres:

Mechelsesteenweg
Kontich

Wij danken je alvast voor je interesse en kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen. Bij vragen kun je contact opnemen met ons kantoor via de contactgegevens vermeld in de vacature.

Met vriendelijke groet,

Het team

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html