Galvada
Image default
Bedrijven

Angelus leerverf

Heeft u ooit van angelus leerverf gehoord? Als het antwoord nee is, heeft u waarschijnlijk nog nooit een kledingstuk of uw bank een andere kleur gegeven, of wel? Mocht u dat ooit van plan zijn raadt ik, en de rest van de wereld, de speciale leerverf van angelus aan. Dit is een verf met een unieke textuur die wereldwijd gebruikt wordt door ondernemers en particulieren. Deze verf kan op allerlei verschillende ondergronden gebruikt worden maar voornamelijk bedoelt is voor leer. Het is een hele sterke verf die makkelijk aan te brengen is. Met sterk bedoel ik dat deze verf weersbestendig is, erg veel elasticiteit heeft en daarbij is het vrijwel onmogelijk om krassen te krijgen in de verflaag! Angelus leerverf is op zo veel materialen aan te brengen, dat zelfs uw schoenen een nieuwe kleur kunnen krijgen met deze wonderbaarlijke verf. Angelus leerverf is ook prima te mengen met andere kleuren dus u kunt in feite iedere kleur die u kunt bedenken wel maken met deze unieke verf!

Angelus leerverf wordt in maar liefst 140 kleuren aangeboden op leerverfshop.nl dat is misschien wel handig om te weten, want met het grootste aanbod van Nederland kunt u er dus van uitgaan dat uw specifieke kleur er tussen zit.

En mocht u niet geïnteresseerd zijn in het verven van leer, bieden wij ook nog speciale suède verf aan. Ook dit product wordt gemaakt door angelus dus u heeft wederom de zekerheid dat uw kleding, mits u het goed aanbrengt, goed en egaal gekleurd wordt. Vooral bij suède is de voorbereiding voordat u het aanbrengt erg belangrijk. U moet de ondergrond namelijk goed schoonmaken zodat de verf goed intrekt en u optimaal kunt genieten van het resultaat.

Naast verf van angelus biedt leerverfshop.nl ook nog heel veel andere verf aan die speciaal gemaakt is voor leer e.d. als u ons hele assortiment wilt bekijken, raad ik u aan razendsnel naar onze webshop te gaan en zelf te kijken wat leerverfshop voor u kan doen!

Voor meer info : Angelus leerverf

Leave a Comment