Galvada
Image default
Bedrijven

Bouwcontainer

Container op de bouw, de bouwcontainer

 

Op de bouw is het vaak een ‘georganiseerde’ chaos. Binnen enkele maanden worden grote oppervlakten braakliggende grond omgetoverd tot de meest moderne woonwijken. Om tijdens de bouw het overzicht te behouden introduceren wij: de bouwcontainer.

 

Demontabele container opbouwen om materialen goed te houden

De bouwcontainer is anders dan de doorsnee bouwcontainer. Doorgaans wordt hiermee een afvalcontainer bedoeld speciaal voor bouwafval. De bouwcontainer van Snelbouwcontainer.nl is een demontabele container die geschikt is voor het waterdicht en stofvrij opslaan van bouwmaterialen. Het voordeel van de demontabele bouwcontainer is dat de container binnen een mum van tijd kan worden afgebroken als de klus erop zit. U kunt na demontage de container met een aanhanger vervoeren naar de zaak. Geen onnodig hoge transportkosten meer dus!

 

Bouwcontainer nodig?

Heeft u opslagruimte nodig voor uw bouwmaterialen? Senlbouwcontainer.nl levert opslagcontainers in de volgende formaten: 8ft, 10ft en 20ft. Onze materiaalcontainers zijn optioneel te krijgen met verlichting, verwarming, opslagrekken en extra sloten.

Als u bij Snelbouwcontainer.nl een bouwcontainer bestelt, dan wordt deze (tegen meerprijs) met onze eigen transportservice bij u afgeleverd en indien gewenst opgebouwd. Wilt u de container in uw huisstijl of kleur van uw bedrijf? Wij kunnen de bouwcontainer leveren in alle beschikbare RAL-kleuren.

Voor meer info : Bouwcontainer